Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csaba Magdi szakács

Csaba Magdi
hozzászólások (6)

adatok:

Profil: Csaba Magdi
Mióta szakács: 2011. 05. 10.


mióta főzök:

Régóta! Kedvenc időtöltésem a családomnak főzni. A párom a legjobb alany, neki érdemes! Imád enni... Őszintén elmondja a véleményét, ha ízlik neki, ha nem. Ő nem tud főzni, mégis ráérez a dolgokra. Hihetetlen...van már 30 éve is annak, hogy fakanalat ragadtam.

a hely, ahol főzök:

Budapest, Magyarország.

ars poetica a konyhában:

Egyre inkább az egészséges táplálkozást tartom fontosnak. Méreganyag mentes, natúr termékeket, jó alapanyagból vásárolok.
Ha nem is mindig öko és bio élelmiszereket veszünk, de megfontoltan, tudatosan szerezzük be a napi betevőt. Zsírmentesen főzök, amit csak lehet. Van viszont sok minden, amihez kell, olyankor kókuszzsírral oldom meg, és működik. Cukrot szinte csak a lekvárfőzéshez használok. Annyi mindennel lehet ízesíteni. Rengeteg fűszert használok.
Szeretem a könnyen emészthető és könnyen elkészíthető ételeket. Ezen az oldalon (No Salty) élmény kalandozni. Sok mindent ki is fogok próbálni!

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

marti48
Marti48 / marti48 Sun, 2013-06-23 11:17

Kedves Magdi!

Megörültem valaszodnak, köszönöm! A harcsa nagyon jol sikerült. Mar nagyon varom, hogy keszen legyenek a fotok az eddig elkeszitett föztjeimröl - nehez inditanom, mert filmes kamerank van, de a jövö heten remelem sikerül a kesz kepeket + a recepteket feltenni az oldalamra.

Kellemes vasarnapot kivanok!
Marti48

marti48
Marti48 / marti48 Sat, 2013-06-22 16:53

Kedves Magdi,

harcsapaprikast csinalok egy bevalt regi szakacskönyv leirasa alapjan, de kivancsi voltam arra is hogy a NoSalty milyen recepteket ajanl. Rabukkantam a Te oldaladra is, es örömmel konstataltam, hogy egy honapban, ugyanazon a napon születtünk! Hogy ugyanabban az evben is, az nem derült ki...

Nem tudtam ellanalni annak, hogy ne üdvözöljelek szeretettel!
Marti 48

Csaba Magdi
Csaba Magdi / Csaba Magdi Sat, 2013-06-22 20:52

Szia Kedves Márti ! Köszönöm a leveled és én is Üdvözöllek.A 61-es ek táborához tartozom...
A Harcsapaprikás remélem jól sikerült !!! További szép napot !
Magdi.

Ilonka57
Ilonka57 Thu, 2011-06-30 20:59

Szia Magdi!
Olvastam, hogy te használod a stevia port. Szeretném megsütni a sütidet, de akkor én is a steviát próbálnám ki. Kávéba, stb már használom pár hete, de sütni még nem mertem vele. Szeretném tőled megkérdezni, hogy 10 dkg cukor helyett mennyit teszel sütibe? Sajnos vigyázni kell a cukrommal, ezért szereztem be én is egyenlőre csak 5 dkg-t.
Bocs, hogy ilyen kérdéssel állok elő.
Előre is köszönöm válaszodat.
Üdvözlettel
Ilonka

Csaba Magdi
Csaba Magdi / Csaba Magdi Thu, 2011-06-30 22:16

Ilonka! A Stevia por 300 x édesebb a cukornál.Egy kis csipet mennyiség egy csapott evőkanál cukornak felel meg.Vigyázni kell hogy túl sokat ne tegyünk belőle az ételbe ,mert akkor keserűvé válhat.
Ki kell tapasztalni.Egy evőkanálnyi cukor Kb: 2 dkg.
Tehát 10 dkg nak megfelelő kb: 4-5 csipet a porból.
Mivel a Stevia növényből van ,ráadásul nincs benne kalória, így korlátlanul lehet fogyasztani.Káros anyag nincs benne. Én variálom a méz és a Stevia fele-fele mennyiséget is,bár én csak diétázom...
Üdvözlettel: Magdi.

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Thu, 2011-05-19 12:18

Kedves Magdi!
Nagyon tetszik amit írtál,figyelni fogom a receptjeidet.Sok sikert! Éva