Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Dézi szakács

Dézi
hozzászólások (3)

adatok:

Profil: Erika Rózsa
Mióta szakács: 2011. 10. 11.


Blog, weboldal:

erikamama@vipmail.hu

mióta főzök:

Már 20 éve, hogy főzök.

a hely, ahol főzök:

Saját konyhámban.

ars poetica a konyhában:

Pontosság. Precizitás.

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Erika Rózsa
Dézi / Erika Rózsa Thu, 2012-07-26 17:22

Kedves Kedveském. A hideg tejben keverem ki a lisztet, majd úgy teszem fel főni, folytonosan keverem még sűrű nem lesz.Teljesen hagyd kihűlni,még langyos sem legyen.A cukrot a margarinnal simára keverem , Majd a robotgéppel össze dolgozom a 2 krémet. Nem szabad hogy kicsapódjon.Én ráma margarint használok.

kedveskem
kedveskem Thu, 2012-07-26 09:31

Helyesbítés: Te hogy készíted, hogy szép sima állagú KRÉMET kapj? Köszönettel: Erzsike

kedveskem
kedveskem Thu, 2012-07-26 09:30

Kedves Dézi!
Az általad közölt citromos szeletet szeretném elkészíteni.
A krém elkészítése miatt szeretném a véleményedet kérni.
A kihűlt tej+liszt keveréket amikor hozzáadom a margarin+porcukor keverékhez, légyszíves írd meg nekem, miért csapódik ki? Mit csinálok rosszul? Te hogy készíted, hogy szép sima állagú krémeg kapj? Várom válaszod, köszönettel: Erzsike