Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

DoGGma szakács

DoGGma
hozzászólások (6)

adatok:

Profil: doggma
Mióta szakács: 2010. 04. 02.


Blog, weboldal:

doggmamc@gmail.com

mióta főzök:

2007 tájékán kezdtem aktívan érdeklődni a konyha iránt. Kis koromban is mindig a tűzhely körül legyeskedtem. Láttam, hogy az embereket boldogság tölti el, ha finom ételeket és italokat fogyasztanak, és tudtam, hogy ha mással nem is ezzel én is örömet okozhatok másoknak. Jó érzés hallani, ha megdicsérik, elismerik ha készítek valami ételt. A főzés mára a boldogságom kulcsa, a szenvedélyem, a kikapcsolódásom. Ebben kifejezhetem magam és adhatok. :)

a hely, ahol főzök:

Bárhol, ahol lehetőségem van rá.

ars poetica a konyhában:

Szenvedéllyel, szívből.
A legjobb étel az, amit a szívünkből főzünk!

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

csucskok
csucskok Thu, 2013-01-10 18:09

Szia, ötletre lenne szükségem, mit csinálsz a pangasiussal, hogy ne legyen mocsár íze? Ez áll köztünk és a pangasius között.
Köszi, Huszár Kati

doggma
DoGGma / doggma Fri, 2013-04-05 21:26

Szia! A fűszerezés a lényeg! minnél több van annál jobban elveheted azt a kellemetlen ízt! Fokhagyma, citrom, halfűszer, zsálya, rozmaring, oregánó... bármi segíthet rajta!

doggma
DoGGma / doggma Fri, 2010-04-23 11:22

Köszönöm! :) Nem ment a gépem, és csak az a másik volt elérhető, de most már minden megvan :P

Gargoyle
P. / Gargoyle Sat, 2010-04-10 20:23

Majd fogják, majd fogják....
Kb. 1 hét. Sokan lettünk. :-)
Üdv:
Eszter