Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Eisberg szakács

Eisberg
hozzászólások

adatok:

Profil: Eisberg
Mióta szakács: 2015. 03. 17.
Budapest

Blog, weboldal:

www.salatazz.hu

mióta főzök:

A szakács karrierem 1983-ban indult Dänikonban, a csodás hegyekkel, alpesi legelőkkel és kristálytiszta levegővel megáldott Svájcban, ahonnét nem csak az alpesi frissességet, hanem a méltán világhíres svájci minőségbiztosítást is elhoztam Magyarországra. Az eisberg Hungary Kft. gyáli üzeme 1992-ben nyitott meg kapuit, ahol napjainkra 3 ezer négyzetméteren 180 dolgozó már nemcsak a magyar, hanem az osztrák, szlovén, horvát, szlovák és cseh vásárlók számára készíti a finomabbnál finomabb salátamixeket.  A minőségre és a tisztaságra azonban nem csak az üzem területén ügyelünk. A salátamixek alapanyagait, amikor csak az időjárás engedi, magyar termelőktől szerezzük be, akikkel szorosan együttműködünk az ültetéstől egészen a betakarításig, így fogyasztóinknak garantálhatjuk a kiváló minőséget és a magyar munkahelyek megtartásához is hozzájárulhatunk.

a hely, ahol főzök:

Az eisberg konyhakész, mosott salátái nem csak roppanósan finomak és egészségesek, de a modern életformához is kiválóan alkalmazkodnak. Az eisberg keverékei további mosást és előkészítést nem igényelnek, így pillanatok alatt elkészíthető a finom ebéd vagy vacsora. A konyhakész, könnyen szállítható salátámixek azonban nem csak otthon, hanem a munkahelyen is jó szolgálatot tesznek, hiszen az eisberg önteteivel a legkisebb irodai konyhában is könnyedén készíthetünk egészséges ebédet.

ars poetica a konyhában:

A saláta szerencsére már a magyar családok asztalánál is állandó vendég lett. Egyre többen jönnek rá, hogy az egészséges táplálkozás és a mozgás a legfőbb kulcs az egészséges élethez. Az eisberg sem gondolja másként, de az egészség mellett ugyanilyen fontosnak tartjuk a finom ízeket is. Ennek megfelelően többféle ízvilágú konyhakész salátakeveréket kínálunk, minden évben szezonális mixekkel színesítjük a választékunkat, és nagy hangsúlyt fektetünk rá, hogy itthon kevésbé ismert salátafajtákkal is megismertessük a vásárlóinkat, mint például a tatsoi vagy a frizé saláta.
Emellett fontosnak tartjuk a konyhai kreativitást, hogy mindenki megtalálja a neki való ízeket, ezért folyamatosan friss recepteket osztunk meg olvasóinkkal. (x)

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!