Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Friedrich Antal szakács

Friedrich Antal
hozzászólások (2)

adatok:

Profil: Friedmann
Mióta szakács: 2010. 02. 08.
Pest megye / Budaörs

Blog, weboldal:

www.friedmann.hu
http://www.friedmann.hu/hidegkonyha.php
friedmann@friedmann.hu

mióta főzök:

1980-óta, igen már 12 évesen elkezdtem kotyvasztani, azóta egy kicsit ügyesebb lettem,...
2016-ban sikeresen vizsgáztam és a Szakácsmester címet megszereztem.
2017-ben A Tatai Országos Szakácsversenyen Bronz érmet kaptam...
2018-ban is indultam a versenyen de inkorrektség miatt nem vettem át a "dijjat"
2018 ban megrendezésre került a "Magyarország Étele 2018" ahol csapatot indítottam és szervező feladatot is elláttam
2018 ban az OKÉS 2018 versenyen csapatot indítottam és ARANY érmet nyertünk, 

a hely, ahol főzök:

Otthon is kísérletezem új vagy újragondolt ételekkel de szerencsére van egy éttermem a Teri néni étterme, ahol sokszor főzök. Budaörs, Ifjúság utca 22.

ars poetica a konyhában:

Szeretem a változatosságot, kedvencem Toscana de az érdekes ételeket és a tradicionális hagyományos ételeket is, a legjobb, ha étkezés után üres a tányér és tele a has.

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

lotifut
Szabolcsi Ildikó / lotifut Wed, 2010-12-29 11:14

Kedves Teri néni! :)

Van véletlenül receptjeid között olyan, ami sós süti és a karácsonyról megmaradt tojásfehérjéket lehet hozzá felhasználni? (Természetesen a mélyhűtőben vannak.) :)
A gyümölcskenyeret ismerem, de az édes süti.

Nagyon köszönöm!
Ildi