Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

gali_baba szakács

gali_baba
hozzászólások (6)

adatok:

Profil: gali_baba
Mióta szakács: 2009. 11. 03.


Blog, weboldal:

gabriella0828@freemail.hu

mióta főzök:

Nem is tudom..valahogy mióta eszemet tudom, a konyhában sürgölődtem, anya mellett, apa mellett.:) Igyekeztem ellesni ezt azt, mindig újítani, valami finomat, addig nem ismertet becsempészni az étrendbe. Nem mindent sikerült, ezt be kell vallanom őszintén :D. 13-14 éves koromtól egyedül igyekeztem kitalálni a saját ízlésem szerinti ételeket, több-kevesebb sikerrel. Azóta folyamatosan keresgélek, kísérletezek, igyekszem kedvében járni a gyermekeimnek és páromnak. (Persze nem utolsósorban magamnak!)

a hely, ahol főzök:

Jelenleg egy nem túl nagy, nem nagyon felszerelt konyha, de az alap megvan, és innen már csak a fantázia szab határt!

ars poetica a konyhában:

Ars poetica?
Bármi, amitől beindul a fantáziám-ízlelőbimbóm, kipróbálásra kerülhet. A legegyszerűbbtől a legbonyolultabb ételekig jöhet bármi!
Szeretem a letisztult, egyszerű ételeket, így pl egy egyszerű héjában sült krumpli vajjal, tejföllel és petrezselyemmel sokkal inkább felcsigáz, mint egy több órán át készülő csoda.:)

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

szurosp
Mr and Mrs Smith / szurosp Thu, 2010-02-18 20:46

Jéé! Tényleg, másolásnál nekem is megjelenik! No, ez egy igazi rejtély! Lehet, hogy lesznek még itt érdekes lehetőségek a Nosaltyn! ;-) Ezt szeretem! :)) Köszi: Mrs Smith

Dullné Földi Erika
Erás / Dullné Földi Erika Thu, 2010-02-18 20:38

Köszi szépen, aranyos vagy :) már küldtem be, de még várakozik. De minél többet töltök föl, annál nbiztosabb, hogy majd megjelenik. :)szia :)

szurosp
Mr and Mrs Smith / szurosp Thu, 2010-02-18 18:52

Kedves gali baba! Véletlenül olvastam amit írtál, és meglepődtem, mert nekünk ilyen nincs, hogy Mai statisztikák, meg Nyereményjáték, meg Tartalom beküldése. Ezek micsodák? Köszi: Mrs Smith

gali_baba
gali_baba / gali_baba Thu, 2010-02-18 20:20

:)) Fogalmam sincs..ha most megnézem,akkor nincs ott,de ha bemásolom ide,akkor odakerül..Na ez jó..Csak addig néztem,ameddig érdekes volt, a recept beküldéséig. De ez így tényleg elég fura. Próbáld meg te is bemásolni a szöveget,szerintem neked is így fogja beilleszteni!

Dullné Földi Erika
Erás / Dullné Földi Erika Thu, 2010-02-18 13:55

Nagyon tettszenek az ételek,a gyerkőceim körében a rizskoch tarolt. de elárulnád nekem hogyan kell receptet feltöltenem, mert sehogy sem jöttem még rá :( Mármint a szakács oldalamra... köszi

gali_baba
gali_baba / gali_baba Thu, 2010-02-18 18:29

Szia!
Örülök, hogy tetszenek! A receptfeltöltés pedig ugyanúgy történik,mint a szakács beküldése..Abban a sorban találhatod a neved alatt,hogy recept beküldése.Ott végigmész a kitöltendő rubrikákon,utána elmented.Eztán a szerkesztők átnézik,ha kell kicsit photoshoppolják a fotódat (nálam ez rendszeres:D )aztán feltöltik az oldalra.Bemásolom ide neked,hogy nekem hogyan van a nevem alatti rész.
gali_baba
Receptkönyvem
Receptkönyv szerkesztés
Recept beküldése
Alapanyag beküldése
Szakács beküldése/szerkesztése
Saját oldalak
Nézettségi statisztika
Mai statisztikák
Nyereményjáték
Tartalom beküldése
Saját adatok
Kilépés

Ennyi.Remélem sok érdekes receptet fogunk olvasni tőled!:)
Üdv, Gabi