Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gasztrobloggerférj szakács

Gasztrobloggerférj
hozzászólások (14)

adatok:

Profil: Achi H.
Mióta szakács: 2010. 10. 04.


Blog, weboldal:

Egyenlőre: http://azeszter.freeblog.hu
...addig amíg el nem indítom saját blogomat, a gasztroblogger férjek szörnyen nehéz életéről.

mióta főzök:

Első próbálkozásaim egy sushi séf mellett 20 évvel ezelőttre tehetők.
Komolyabban csak pár éve kezdtem.
Még komolyabban azóta, amióta egy gasztroblogger lett a párom.
Fertőző.

a hely, ahol főzök:

Frankfurt, Németország

ars poetica a konyhában:

Bármi, amiről eddig azt hittem, hogy nem szeretem, kezd új értelmet nyerni.

Hozzászólások (14)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

sea970
sea970 Thu, 2012-01-26 16:42

Hi Achi,
Welcome here. If your Hungarian is poor then you can write recepies in English as well, because my boyfriend doesn't speak Hungarian but he loves to cook. :-)
Thanks,
Dóri

Zit
Zit / Zit Sat, 2011-02-19 15:53

Look who's here!! :-D :-D :-D Wellcome on board Mr. Gastro-blogger-Husband! :-D I'm waiting for your receipes so much. You twoo are a great couple!

szurosp
Mr and Mrs Smith / szurosp Sat, 2010-10-23 20:57

シーヤ、Achi-さん、
これはワリースマートだった
:DDD 本当に簡単にし、ハンガリーの日本!
Ciao: Mr Smith :DDD
Ui.: Sajnos a japán még nem igazán megy...

bokine
bokine / bokine Fri, 2010-10-15 12:13

"...addig amíg el nem indítom saját blogomat, a gasztroblogger férjek szörnyen nehéz életéről" Ezt a mondatot azóta hallgatom, mióta Nosalty_s lettem. " Éhen halok, kihűl az étel, mikor lesz már kész" mondatokkal kísérve. :-D :-D
Sok sikert, jó alapanyagokat és fantasztikus szárnyaló ötleteket kívánok: Bokros Erika
Esztikém! Neked pedig köszönjük a fordítást!!!

Achi H.
Gasztrobloggerférj / Achi H. Sat, 2010-10-23 21:33

Szerintem minden gasztroblogger férj nagyjából ugyanolyan. Mindig panaszkodnak hogy éhesek és kihül az étel mialatt a gasztroblogger csak 50-60szor fényképez. Nem értik azt ami tényleg fontos ;-)
Azt gondolom hogy jól kijönnék a férjeddel.
Üdv,
Achi

Achi H.
Gasztrobloggerférj / Achi H. Sat, 2010-10-23 20:13

シーヤ、Smith-さん、
日本語で答えるほうがはるかに簡単です。(answering in Japanese is so much easier). De jó hogy 日本語-t ertitek ;-)
Achi (アキ)

strawberry
Juci (strawberry) / strawberry Thu, 2010-10-07 08:23

Hallo Achi! Ich bin Juci:) Ich habe schon so-so viel über Dich gehört....Schade dass wir nicht treffen könnten. P.S: please forgive me my poor German but I didn't practice this language thousand years ago...

Achi H.
Gasztrobloggerférj / Achi H. Sat, 2010-10-23 20:26

Hallo Erdbeere,
igazából, remeltem hogy a NoSaltyban gyakorolhatok magyarul egy kicsit. De mindeki beszel valami nyelvet amit értek. Ez a nagy bajom Eszterrel. Túl jól beszel angolul, azért mind a ketten mindig lustán csak azt beszelünk.
Lehet hogy a következö (nincs hosszú ö a computeremen) NoSalty meetingen találkozhatunk.
PS: I cannot write "Please forgive my poor Hungarian" because I think that would get Eszter a little miffed (megsértödött) as she helped me a little with it.
Achi

Gerzsó
Gerzsó / Gerzsó Wed, 2010-10-06 01:42

Jajj de jó! Mondtam én a velencei briósnál, hogy aki ( mondjuk Achi) így tud dagasztani, még éjszaka is, annak regisztrálni kell itt a szakácsok között! A dinnyéből mit főzünk?
Üdvözlet a fedélzeten!!!!!
Puszi Mindkettőtöknek. Zsóka néni.

Gargoyle
P. / Gargoyle Wed, 2010-10-06 11:17

Zsóka néni, köszönjük! Egyenlőre nyelvi akadályok miatt én írok majd a hozzászólásokra, de hát valahogy el kell kezdeni, nem igaz? :-)))
Sok puszi!

Achi H.
Gasztrobloggerférj / Achi H. Wed, 2010-10-06 11:21

Hi Smiths! Thanks for your welcome!
At the moment I still try to get familiar with the page - although Eszter really trained on me lot... :-)
She still helps me to answer - ooh, why is your language sooooo hard to learn?!
So, thanks again!
Achi