Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hampuk Zsolt szakács

Hampuk Zsolt
hozzászólások (4)

mióta főzök:

Gyerekkori indíttatás volt ez a részemről. Már 4-5 évesen a konyhában sertepertéltem. Egész kicsi koromtól fogva azt játszottam családtagjaim nagy örömére, hogy én vagyok a séf: menüsort találtam ki, főztem, majd szervíroztam. Persze ekkor még zacskós leves volt a menü, és felújított otthoni ételek. Bár közvetlen környezetemben senki nem volt szakács - szüleim mérnökök - a vendéglátás, mint olyan, vonzott.

a hely, ahol főzök:

Budapest, Magyarország.

ars poetica a konyhában:

Mindannyian szeretjük a különleges és magas színvonalú ételeket, a luxust és a nem mindennapi kiszolgálást. Ennél már csak az lehet jobb, ha mindez hozzánk igazodik az első kortytól az utolsó falatig.

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Erzsi.Feher
Erzsi.Feher Mon, 2013-04-08 18:08

örülök hogy egy ilyen nagyszerű szakács receptjei közül válogathatok ezután. Köszi.

tomici
Tomici / tomici Thu, 2011-06-30 20:39

Azt szeretném kérdezni hogy egy idős bácsinak kellene főzni de olyan ételeket eszik ami:nem fúj fel,tejmentes,és a hagymát se bírja.Segítséget szeretnék kérni hogy milyen ételeket tudnák neki főzni vagy honann tudnék keresni ilyen alpanyagmentes ételeket.A segítséget előre is köszönöm .

Privatechef
Hampuk Zsolt / Privatechef Sat, 2011-03-12 00:35

Szia Eszter!
Köszönöm, jó érzés ilyen fogadtatás mellett itt lenni. Igyekszem tippjeimmel segíteni a sütés főzést!:)

Gargoyle
P. / Gargoyle Fri, 2011-03-11 14:10

Szia Zsolt!
Nagy öröm itt látni Téged, köztünk!
Üdv az oldalon!
Eszter