Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Horváth Orsi szakács

Horváth Orsi
hozzászólások (1)

adatok:

Profil: Cilavirág
Mióta szakács: 2010. 05. 26.


mióta főzök:

Úgy 1990 óta.

a hely, ahol főzök:

Többnyire a konyhám :)

ars poetica a konyhában:

Fáradhatatlanul kutatom (és többnyire meg is találom) a zsíros-cukros ételek/alapanyagok egészséges(ebb) alternatíváit, igyekszem alacsony kalória-tartalmú, mégis csupa-íz ételeket/sütiket főzni-sütni. :) Ezzel a politikával sikerült 9 hét alatt 17kg-ot fogynom, amit több 2010 február közepe óta tartok is, különösebb erőfeszítés nélkül. Férjem is fogyott nem kevesebb, mint 20kg-ot ez idő alatt, és Ő is tartja, annak ellenére, hogy minden áldott nap meglepem valami finomsággal, többnyire ilyen-olyan kelttésztákkal... ;) Semmiféle félkész ételt nem fogyasztunk, minden házilag készül, a kenyértől a túróig (ez utóbbi pl. itt messziföldön sajnos nem kapható kultúrált formában).

2005 óta az Egyesült Államokban élünk, ez pedig elég komoly kíhívást jelent konyhaművészetileg, rengeteg hozzávaló nem, vagy teljesen más formátumban kapható, mint Magyarországon, ebből kifolyólag örökösen improvizálnom kell, ezt azzal, azt amazzal helyettesíteni, jéé, így is jó, sőt! No, így trenírozom én magam a tűzhely mellett nap, mint nap. :)

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Gyenes Csilla
Gyenes Csilla Sat, 2014-04-12 13:21

Szia Orsi! Olvastam, hogy 17 kilót fogytál 9 hét alatt! Ez valami brutálisan extra eredmény, gratulálok!! Segítenél nekem, hogy mi volt a titkod?