Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Illatok a konyhámból szakács

Illatok a konyhámból
hozzászólások (11)

mióta főzök:

10 éve főzök, szárnyaimat próbálgatva. Mindig is sündörögtem anyukám mellett a konyhában. A fotózás a másik hobbim, így a kettőt ötvöztem a blogomban. 

a hely, ahol főzök:

Bárhol és bárkinek. :) Jelenleg Nyugat-Dunántúlon...

ars poetica a konyhában:

Egy kis bepillantás a konyhámba, ahol szenvedéllyel töltöm az időmet. Ízeket, illatokat, látványt kreálok saját és környezetem örömére.

Hozzászólások (11)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

almapiros
almapiros Tue, 2014-02-18 14:39

Ha csak rájuk nézek elolvadok! Az tetszik a receptekben, hogy a különlegességük ellenére, könnyen beszerezhető alapanyagokból vannak és az elkészítésük sem túl bonyolult.

Bubbernyik
Bubbernyik / Bubbernyik Thu, 2013-06-06 21:26

Szia! Kb. a receptjeid felét elmentettem :) azt hiszem a következő pár hétben nem kell gondolkodnom, hogy mit főzzek :) Köszi!

IldiTweety
IldiTweety Sun, 2012-05-27 19:27

Szia!
Szuper receptek!! Mééég, méééééég, méééééég sok ilyen izgalmas ötletet! :)

szasztisz
NapsütötteVidékünkön / szasztisz Wed, 2012-03-28 19:26

Szia! Nagyon tetszenek a receptek, és tényleg minden olyan sokszínű. Rengeteg mindent felhasználsz! A blogod is nagyon tetszik! És ezek a képek...! Szóval gratulálok! És megkérdezhetem, hogy pontosan hol laksz?
Üdv.: Művészúr

Illatok a konyhámból
Illatok a konyhámból / Illatok a konyhámból Thu, 2012-03-29 09:33

Kedves Művészúr! Nagyon jólesett olvasni a soraidat. :) Minden elismerő szó sikerélményhez vezeti az embert, ami rádöbbenti, csinálni kell tovább. Nekem ez hobbi, szenvedély. Egyszerűen imádok főzni, méginkább saját kreációkat készíteni. Mindenből kicsit még többet kihozni. Újítani. Én is szeretnék gratulálni a ,,műveidhez". Azt hiszem te magad vagy a szenvedély, és tarts ki ezen az úton. :) A lakhelyem nem publikus... :D Mondjuk úgy a Bakony egyik csücske... Sok sikert!