Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Marianna szakács

Marianna
hozzászólások (4)

adatok:

Profil: Mana75
Mióta szakács: 2010. 06. 26.


Blog, weboldal:

 

mióta főzök:

10 éve vagyok férjnél, azóta ismerkedem a konyhaművészetekkel. Házasságunk elején szinte nap, mint nap ugyanazt ette szegény férjem (natúr sült hús, párolt zöldséggel, reszelt sajttal a tetején). Aztán megszületett az első fiam és neki már babaszakácskönyvekből bátrabban kezdtem el főzni. Szép lassan, észre sem vettem, de mire a harmadik fiam is megszületett, már szinte mindent ki mertem próbálni, sőt! Saját receptjeim is lettek. Remélem néhány használható recepttel én is gazdagíthatom ezt a színvonalas weboldalt. Üdv: Marianna

a hely, ahol főzök:

A saját konyhámban (Pest megyében) főzök.

ars poetica a konyhában:

Mindent (húsok, halak, zöldségek, gyümölcsök, tészták, idegen konyhák...) ki kell próbálni ahhoz, hogy el tudjuk dönteni, mely ízek jönnek be nekünk és szeretteinknek!
Ha valami nem sikerül, újra meg kell próbálni! Csak egy kicsit másképp! Ebből születhetnek újabb jó receptek!

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Mana75
Marianna / Mana75 Sun, 2010-07-04 16:13

Köszönöm Eszter, kedves vagy! A Te receptjeid adták meg a kezdő lökést, hogy regisztráljam magam erre az oldalra. Tetszik, amit csinálsz! Üdv! Marianna

Gargoyle
P. / Gargoyle Sun, 2010-07-04 19:29

Hűha...ez nagyon megtisztelő...mit is mondhatnék? Remélem, legalább annyira jól fogod magad itt majd érezni idővel, mint itt sokan mások velem együtt. Várjuk a további receptjeidet!
Puszi!
Eszter

Mana75
Marianna / Mana75 Sun, 2010-07-04 16:09

Egy dietetikus azt mondat tegnap a tv-ben, hogy igenis mindent! (olajsban sült, sós, édes, húsos ételeket is) ennünk kell, csak MÉRTÉKKEL! :-)