Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Nora Palmer szakács

Nora Palmer
hozzászólások (12)

adatok:

Profil: Nora Palmer
Mióta szakács: 2013. 05. 03.


mióta főzök:

Mióta az eszemet tudom, főzök. Művész családban nőttem fel, így az esztétika számomra különösen fontos. Szerintem a legszebb látványok között szerepel egy szépen elkészített étel. De ami még csodálatos az ételekben, hogy minden egyes érzékszervünkre hatással vannak, hiszen ízükkel, illatukkal, de sokszor még a tapintásukkal/állagukkal is elkápráztatnak. Hát ezért főzök. Azt hiszem, ez egy szerelem számomra.

a hely, ahol főzök:

Ahol éppen kedvem tartja, és ahol szívesen fogadnak.

ars poetica a konyhában:

A főzés egy olyan művészet, ahol bárki kiélheti kreativitását.

Hozzászólások (12)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Mirosu678
Mirosu678 Thu, 2018-05-10 18:40

Kedves Nóra, Figyelem a mochi evés veszélyes, Japánban több halálozás is történik Mochi fogyasztás miatt, olvassatok ennek utána, mivel a mochi-t nagyon nehéz megrágni és foszlik/esik szét, kis darabokra vágjátok és egyedül semmiképp se állatok neki az elfogyasztásának!!!!

Marcsika007
Marcsus / Marcsika007 Thu, 2014-03-20 12:10

Kedves Nora!
Nagyon tetszenek a cikkeid, aranyosak, érdekesek, kedvesek. Mindig nagyon szívesen olvasgatom reggelente kávézás közben.
Gratulálok! :)))

gergelyszilva
gergelyszilva Wed, 2014-01-29 18:35

Kedves Nora!

Ha olyan cikket látok az oldalon, ami nagyon érdekes szempontból közelíti meg az ételeket és a főzést, a címe alapján arra gondolok, hogy biztos te irtad. Most sem tévedtem a 'Nemzeti zászlók tradicionális ételekből' cimű írással kapcsolatban.
Nagyon inspiráló ez a kreativitás! :-)

Szilvi

Nora Palmer
Nora Palmer / Nora Palmer Wed, 2014-01-29 19:32

Kedves Szilvi,

köszönöm szépen a kedves szavakat. Nagyon örülök, hogy érdekel amit írok, illetve csinálok! Remélem, a továbbiakban sem okozok majd csalódást. :)

Nóra

gergelyszilva
gergelyszilva Mon, 2014-01-27 12:50

Kedves Nora!

nagy örömmel olvastam az ujabb Jane Austen receptet! Ma este ki is próbálom. Most már muszáj leszek megrendelni a könyvet is.

Köszönöm!

Szilvi

Nora Palmer
Nora Palmer / Nora Palmer Mon, 2014-01-27 14:46

Kedves Szilvi,

örülök, hogy tetszett. Mindenképp érdemes megrendelni, mert csodaszép. Nem fogsz csalódni! :)

Robág Etnel
Robág Etnel / Robág Etnel Tue, 2014-01-14 15:24

Elkészítettem a Vonton levest. Első próbálkozásra sem lett rossz! :) A következőt megpróbálom az imádott rizslepénnyel, tojással összeragasztva a "batyut".
Köszönöm szépen a kiváló receptet!

gergelyszilva
gergelyszilva Mon, 2014-01-06 21:14

Kedves Nora!

Novemberi írásodban 'Jane Austen receptjei' címmel azt olvastuk, hogy

"Cikkünk következő részében további részleteket tudhattok meg a könyvről, sőt el is készítünk belőle egy-egy finomságot Nektek!"

Én is nagy Austen rajongó vagyok, és ez a könyv nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Ha esetleg időd engedi, nagy örömmel olvasnám a folytatást! :-D

Szilvi

Nora Palmer
Nora Palmer / Nora Palmer Tue, 2014-01-07 19:56

Kedves Szilvi,

azóta egy puding el is készült a Büszkeség és balítéletből. Nem tudom olvastad-e?http://www.nosalty.hu/ajanlo/buszkeseg-balitelet-na-meg-puding
De tervezzük még a közeljövőben, további receptek bemutatását is. Addig is jó olvasgatást! :)