Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Nyulas szakács

Nyulas
hozzászólások (20)

adatok:

Profil: Amurath
Mióta szakács: 2010. 08. 12.


Blog, weboldal:

http://szuzikonyha.blogspot.com/

mióta főzök:

Gyerekkoromban is sokat serénykedtem édesanyám körül a konyhában.
Az egyetem után elkerültem otthonról, és a reform konyha felé vettem az irányt. Szeretek recepteket kikísérletezni és az újdonságokat, új alapanyagokat kipróbálni.
Végre cukrász lettem, a továbbiakban a cukorbetegek, gluténérzékenyek, laktózérzékenyek és tejfehérje-allergiás emberek részére szeretnék recepteket kikísérletezni, a hagyományos sütemények és torták készítésén túl.
Kisfiam megszületése most babaételek kikísérletezését is megköveteli, így ilyen receptekkel is szeretnék segíteni kismama társaimon.

 

a hely, ahol főzök:

Bárhol, ahol konyha van. Egyébként Budapesten, és otthon a szüleimnél, Ászáron.

ars poetica a konyhában:

Nincs jobb érzés annál, mint amikor látom, minden elfogy, amit készítettem a vendégeimnek.

Hozzászólások (20)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Gibrock
Gibrock Tue, 2013-10-01 10:56

Kedves Zsuzsa!
A sertésmáj elkészitése kapcsán szeretnék érdeklődni.Az előző nap hűtőben tejben áztatásnak a célja hogy a máj keserű izét kivonjuk?
Üdvözlettel!
Gábor

regeltem
regeltem Fri, 2011-10-28 20:13

Kedves Zsuzsa!
Szuper receptjeid vannak, jó néhány bekerült a receptkönyvembe :)
Köszönöm!
Üdv:
regeltem

Amurath
Nyulas / Amurath Sat, 2011-10-29 13:27

Kedves Regeltem, köszönöm szépen, örülök, hogy találtál kedvedre valót! :-D Szép hétvégét és jó főzőcskézést, sütést kívánok! Zsuzsa

Amurath
Nyulas / Amurath Fri, 2011-04-22 10:34

Mindenkinek nagyon kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok! Csodaszép idő lesz, grillezzünk, bográcsozzunk, együnk finom sütiket! Zsuzsa

Amurath
Nyulas / Amurath Tue, 2011-03-22 08:18

Kedves Sándor, köszönöm az elismerő szavakat, természetesen megnézem az ajánlott oldalt, és igyekszem véleményezni is. Szép napot kívánok, Zsuzsa

dobosi
dobosi Thu, 2011-03-17 19:06

Üdv.
Ma volt egy kis időm megnéztem a receptjeidet, és azt gondolom, hogy többet is el fogok készíteni.
Az tetszik bennük, hogy nem flancosak, hanem inkább találóak. Ösztönösen praktukisan készülnek a család számára, ezt az elvet szeretem én is. Bár képet még nem tettem fel de ha tehetném mindig sütnék főznék.
További sok sikert.

Dobosi

Amurath
Nyulas / Amurath Fri, 2011-03-18 08:07

Kedves Dobosi, köszönöm a dícsérő szavakat. Tényleg igyekszem nem túlbonyolítani a recepteket, hiszen az ember nem akar órák hosszat a konyhában álldogálni. Várom további észrevételeid, és neked is sok sikert kívánok a sütés-főzéshez. Üdvözöl, Zsuzsa

Amurath
Nyulas / Amurath Wed, 2010-12-29 09:16

Szia Eszter, köszönöm szépen! Boldog új esztendőt kívánok én is, sok finom receptet hozzon az új év! Zsuzsa

Amurath
Nyulas / Amurath Wed, 2010-12-29 09:18

Drága Éva-Anyóca, neked is és családodnak is nagyon boldog új esztendőt kívánok, és sok-sok nagyszerű receptet az új évben! :-))) Üdvözöl, Zsuzsa

karcsilla
karcsilla Mon, 2010-08-23 21:22

Hát ez tényleg csoda szép!
Gratulálok!
Hamarosan elkészítem a fiaimnak, nagyon szeretik a pizzát!

Gerzsó
Gerzsó / Gerzsó Sun, 2010-08-22 19:43

Nagyon szép a képed, nem Keszthelyen készült? A pizza is tetszik. Üdvözöllek: Zsóka néni.

Amurath
Nyulas / Amurath Mon, 2010-08-23 11:47

De bizony Keszthelyen! Csodaszép város! Cserszegtomajon volt a szállásunk, nagyon jó volt eljutni erre a vidékre! Szép napot, Zsóka néni!

Amurath
Nyulas / Amurath Tue, 2010-08-17 09:46

Kedves Psycheee, már feltöltöttem jópárat, de lassan kerülnek be a rendszerbe. Várható még amerikai palacsinta, pite, kalács stb, és várom az élménybeszámolókat! :-) Szép napot, Zsuzsa

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Mon, 2010-08-16 14:00

Nagyon orultem amikor meglattam ezt a receptet. Azt tervezem, hogy a legkozelebbi csaladi osszejovetelre csak egeszseges recepteket keszitek. Nalunk sajnos csak miutan megkostoljak es izlik valami csak akkor mondhatom meg, hogy egeszseges, de megeri trukkoskodni. Mar van egy jonehany recept es most bovul a szilvas gomboccal ami mindenki kedvence. Koszonom!

Amurath
Nyulas / Amurath Tue, 2010-08-17 09:43

Kedves Grandma, én ízre nem sok különbséget találtam a finom és teljes kiőrlésű lisztből készült gombóc között. Általában mindig kétfélét készítek, mert a páromnak tökéletesen megfelel a finom lisztes változat. :-) Ezt a reform változatot azért is ajánlom a fahéjas, édesített tejföllel, merta szilva mellé nem teszek mást a gombócba, így a tejföltől jól csúszik majd! A normál szilvás gombócba pedig fahéjas cukrot vagy cukrozott kakaót szoktam tenni. Várom, hogy milyen tapasztalatod volt a gombóccal kapcsolatban! Szép napot, Zsuzsa