Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

pamelie szakács

pamelie
hozzászólások (8)

adatok:

Profil: pamelie
Mióta szakács: 2010. 06. 04.


Blog, weboldal:

www.anyafoz.blog.hu

mióta főzök:

10 éve

a hely, ahol főzök:

többnyire budapest belvárosában. vagy máshol. bárhol.

ars poetica a konyhában:

Vágjunk bele...

Hozzászólások (8)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

pamelie
pamelie / pamelie Sat, 2011-03-26 11:48

kedves Éva! nagyon örülök, hogy tetszett:) amíg írtam én is szinte ott voltam és éreztem az ezerféle illatot és ízt, ami ilyenkor körbeveszi az embert.

gregoreva
Éva-Anyóca / gregoreva Fri, 2011-03-25 21:44

Kedves pamelie!
A hurkákat és a kolbászokat és mindent, ami a disznóvágáskor kikerül, nagyon szeretjük.:-)))
Igaz, hogy nem lehet teljesen leírni azt, hogy miből mennyit kell beletenni, mert akik ezt évek óta végzik, azok tudják, hogy mennyi alapanyag húshoz ,mennyi és milyen fűszer kell.:-)))
Nálunk is így volt.:-))
A legjobb, és legszebb, az a storyd volt, nagy élvezettel olvastam,/ nosztalgiáztam!:--)- / ,nálunk is detto így mentek a dolgok, igaz, a nevek voltak mások.:-)))
Ja igen:eper pálinka volt.:-))
Szép hétvégét Neked.
Éva-Anyóca

pamelie
pamelie / pamelie Tue, 2011-03-22 11:17

Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm az elismerést és a dicséretet!
Bia, valóban, először egy, a lányommal közös fotó volt fent, azt cseréltem erre, mint a kedvenc képemre magamról.
baglyo, el sem tudok képzelni más filozófiát, bátorság nélkül nincs eredmény:) persze ez néha jó sok anyázással és káromkodással jár, de hát hibáiból tanul az ember....
Kedves Sándor, megnézem a honlapot, köszönöm szépen az ajánlatot!
üdv: Gabi

baglyo
baglyo Sun, 2011-03-06 23:02

Kedves pamelie!

Nagyon tetszik az ars poeticád, különösen a magadról feltöltött fotó kíséretében :)
Hasonló felkiáltással szoktam nekilendülni magam is egy-egy konyhai attrakciónak...

Bia
Bogi :o) / Bia Fri, 2010-06-18 21:31

ÚJ nak tűnik ez a fotó nekem.Régebben vala mi más volt fenn.Egyébként nagyon bájos.Üdv:Bogi