Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sande szakács

Sande
hozzászólások (2)

adatok:

Profil: Sande
Mióta szakács: 2012. 10. 22.
megye / Budapest

mióta főzök:

Hébe-hóba főzögetek, mióta kirepültem az anyai házból. De komolyabbra azóta fordult a dolog, mióta megkezdtük a nagyobbik kislányom hozzátáplálását. Itt nincs apelláta, főzni kell, ha az ember lánya nem akarja üveges bébiétellel tömni a gyerkőcöt. - Persze nem állítom, hogy nem fordult elő. :) Ma már viszont nincsen ilyen. Minden napra jut valami finom és egészséges az asztalra, ami rettentőten jó érzés és mindig büszkeséggel fog el. :)

a hely, ahol főzök:

A saját konyhám. :) 

ars poetica a konyhában:

Egészségesen, lehetőleg minél inkább szénhidrátmentesen, rostdúsan és változatosan.

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Sande
Sande / Sande Thu, 2013-04-11 16:34

Kedves Babapiskóta!

Köszönöm a leveled. Az eddig feltöltött receptjeim sajnos egyáltalán nem mutatják meg, mennyire étkezik a kis családom egészségtudatosan. :) Inkább a gyorsan és egyszerűen elkészíthető recepeket tettem fel, amiről azt gondoltam: "inkább érdekel egy olyan háziasszonyt, aki recept alapján süt/főz vagy valami gyorsat és finomat keres a neten". Igyekszem pótolni az egészséges ételek receptjeit is. Ami pedig azt illeti CH mentesen étkezni csak nagyon tudatosan lehet szerintem: inkább kihagyni, mint helyettesíteni, mert az utóbbi sajnos csak félmegoldás. :(

Üdv: Sande

Babapiskóta
Babapiskóta Thu, 2013-04-11 13:52

Kedves Sande !

Nagy örömmel léptem oldaladra. Kérlek, írj szénhidrát mentes ételeket. Rengetegen vagyunk, akik erre várunk. Ma sütöttem diétás lisztből kenyeret. Nagyon finom lett. Szeretnék főzelékek mellett egy kis tésztás,burgonyás ételt is enni, amennyiben van ilyen recepted. Várom.

Üdvözlettel.
Babapiskóta