Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Smaragd konyha szakács

Smaragd konyha
hozzászólások (5)

adatok:

Profil: Smaragd konyha
Mióta szakács: 2014. 05. 04.


mióta főzök:

ÉN MÁR 46 ÉVE FŐZÖK SÜTÖK! 10éves koromban kezdtem, mikor is a konyhában édesanyám segítségével megtanultam főzni. Az első megtanult konyhai tudományom az volt, hogy kell az egész csirkét feldarabolni, megmosni, konyhakésszé tenni. Ezek után jött a rizs megmosása, megpirítása,... levesbe cérnametélt gyúrása, sodrása, vágása...tyúkhús leves főzése... rétestészta kihúzása tökéletes szakadásnélkülire!..hát és még a sokféle trükk, praktika, hagyomány, ezt mind magamban őrzöm és adom tovább lányaimnak. Gondoltam, megosztom veletek is néhány étel receptemet, melyet mindig és minden körülmények között teljes szívvel, lékekkel, szeretettel készítek mind a családnak és a vendégeimnek.

a hely, ahol főzök:

Otthon és a lányomnál

ars poetica a konyhában:

Sütni főzni egyaránt szeretek családom és magam számára minden nap. Barátaim, ha vendégségbe jönnek, akkor többféle ételt készítek. Fontosnak tartom a hagyományok szerinti főzést, sütést, de szívesen kipróbálom az újdonságokat is, lehet ez tenger gyümölcsei leves, vagy akár az élesztő nélküli pizza tészta, stb...  Az ételek elkészítését másnapra nem szoktam tervezni. Mindig aznap amit szívesen fogyasztanék én és a családom akkor döntöm el mit főzök.

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

valeria123456
valeria123456 Thu, 2015-02-26 20:14

KEDVES MARIKA GRATULALOK A FINOMABNAL FINOMABB ETELEKHEZ MAJD MINDET KIFOGOM PROBALNI ES TOVAB
BI SIKERT A FINOM ETELEK ELKESZITESEHEZ .

DeákAndrea
Lizinka / DeákAndrea Wed, 2015-02-11 19:28

Kedves Marika!
Gratulálok a Hét szakácsa címhez. Nagyszerűek a házias finom ételeid. Jó egészséget kívánok és további sikeres ténykedést a konyhában.
Üdvözlettel:Andi

valeria123456
valeria123456 Tue, 2014-05-20 15:16

EZ A ROSZTIBE TOLTOTT CSIRKEMEL RAGU NAGYON FINOM EN IS KIPROBALTAM. .AJANLOM MINDENKINEK AKI MEG ILYET NEM KESZITETT.. GRATULALOK A KEDVESSZAKACSNONEK.