Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

SPAR szakács

SPAR
hozzászólások

adatok:

Profil: spar_nosalty
Mióta szakács: 2018. 03. 07.
Fejér megye / Bicske

Blog, weboldal:

http://sparsajatmarka.hu/
http://youtube.com/sparmagyarorszag
https://www.facebook.com/sparmagyarorszag/

mióta főzök:

Az élelmiszerek szakértőjeként és a gasztronómia rajongójaként sok-sok éve szinte családtagként vagyok otthon a magyar konyhákban. Arra törekszem, hogy kiváló minőségű hozzávalókkal, hasznos praktikákkal, kipróbált receptekkel és szuper akciókkal segítsem a háziasszonyok munkáját. Profi séfként jól tudom, hogy sosem ülhetek karba tett kézzel: folyamatos fejlődésre van szükség, ezért mindig újabb, különleges termékekkel lepem meg vásárlóimat, izgalmas ízélményekkel ajándékozva meg őket. Épp ezért fejlesztem olyan odaadással kiváló minőségű, saját márkás kínálatomat – büszkén mondhatom, hogy a termékeim száma immár több mint 2300. Ezek között minden sütni-főzni szerető ember megtalálja a kedvére való alapanyagokat: legyen szó ínycsiklandó magyaros ízekről, távoli tájak egzotikus specialitásairól vagy épp az egészségtudatos életmódba illeszkedő finomságokról.

a hely, ahol főzök:

Magyarországon nincs olyan otthon, ahonnan ne lenne kényelmesen, rövid időn belül elérhető egy SPAR vagy INTERSPAR áruház. A fejlődés iránti elkötelezettségemnek és ambíciómnak köszönhetően ma már 500-nál is több áruházzal várom kedves vásárlóimat. Így elmondhatom, hogy szinte minden család életében és konyhájában rendszeresen jelen vagyok kiváló, magas minőségű termékeimmel. 

ars poetica a konyhában:

Melyik háziasszony ne vágyna arra, hogy családja és vendégei jóízű nosztalgiával emlékezzenek az általa az asztalra varázsolt, szívvel-lélekkel készült ételkölteményekre? Ínycsiklandó és tápláló fogások azonban csak kiváló minőségű alapanyagokból készülhetnek. Épp ezért gondosan választom ki a hozzávalókat a főzés során, melyek azon túl, hogy frissek, szigorú szakértői ellenőrzésen is átesnek. Ilyenek például a saját húsüzememben előállított, a legmagasabb igényeket is kielégítő Regnum hústermékek. De persze megemlíthetném zamatos zöldségeim és gyümölcseim gazdag kínálatát, a saját márkás, speciális táplálkozási igényeket kielégítő Free From, a vegetáriánus étrendbe illeszthető SPAR Veggie vagy az ellenőrzött biogazdálkodás és gyártás szabályainak megfelelően előállított SPAR Natur*pur Bio termékeket, illetve a SPAR PREMIUM termékcsalád exkluzív, mégis jó áron elérhető ínyenc finomságait is. Szívből remélem, hogy a magas minőséggel, a széles választékkal és a szakértelemmel szebbé tehetem a magyar családok mindennapjait.

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!