Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

wkata szakács

wkata
hozzászólások (5)

adatok:

Profil: wkata
Mióta szakács: 2011. 02. 20.


Blog, weboldal:

email: wohner@citromail.hu
web: http://www.micike.eoldal.hu

mióta főzök:

32 éve főzök. Szeretek piacra járni, mindig csak friss alapanyagokból készítem az ételeket. Nem használok levesporokat, állománynövelőket, ízfokozókat, stb., stb...

a hely, ahol főzök:

Budafok, Halásztelek, Svábhegy, ezenkivül bárhol, ahol konyha van.

ars poetica a konyhában:

Igazán jót csak jó alapanyagokból lehet készíteni.

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

wkata
wkata / wkata Fri, 2011-08-05 08:29

Szia vadgesztenye!Igazad van az ízesítőkkel kapcsolatban.Ahol lakom,van egy bio bolt,ahol állítólag csak természetes anyagokból,pl.szárított zöldségekből áll az éteízesítőjük.Már amennyire lehet hinni ezekben.Köszi az észrevételt,és a jókívánságot is.
Üdv..kata

vadgesztenye
vadgesztenye Thu, 2011-08-04 16:02

wkata
Azt írod, hogy nem használsz levesporokat ...stb, az ételízesítő a leveskocka is az, ami a hagymalevesbe ill. a maceszgombóclevesbe is van. Nem baj, én is használok ilyeneket .Nem lehet ezért megróni senkit sem. Kevés az olyan háztartás ahol az alaplét maguk főzik ,az étel jellegének megfelelően. Arra való a leveskocka és egyéb hozzávaló, hogy nem sima vizet adunk hozzá.
Nagyon jó a gulyásleves recepted.
Úgy látom nem okoz gondot a baromfi megpucolása sem.Sok sikert kívánok, és még sok új receptet.Gratulálok!