Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zsolt hobby chef szakács

Zsolt hobby chef
hozzászólások (1)

adatok:

Profil: Chef_Zsolt
Mióta szakács: 2013. 01. 06.
megye / Budapest

Blog, weboldal:

Fotózás: http://bestphoto4u.com
Régi fotós oldalam: http://portfolio.millu.hu
Konyhatechnológia: http://millu.hu
 

mióta főzök:

Intenzíven vagy intenzívebben (majdnem napi szinten) 5-6 éve főzök.

a hely, ahol főzök:

Saját konyhában, ami nálam szentély. Hatalmas pult, nagy munkafelület, nagy mosogató és nagy tűzhely.
Ha kell bogrács. Szeretem a jófajta bográcsos ételeket is. :-)

ars poetica a konyhában:

Nagyon szeretek főzni, de ez nálam csak hobby, igaz konyhatechnológusként más szálakon is kötődöm a konyhához.
Mindenképp szeretném megjegyezni, hogy jó ételeket csak jó alapanyagokból lehet készíteni. Ezért fokozottan kerülendőnek tartok minden multi bevásárló központot. Javaslom a piacokat, és őstermelőket. A piacon az őstermelőt arról lehet leginkább felismerni, hogy korlátozott árukészlete van. És az áru nem is mindig szép. Nem arra gondolok, hogy fonnyadt vagy hibás... Mi a piacon már tudjuk, hogy ki a valódi őstermelő vagy ki az aki közvetlenül a termelőtől vásárol. Igaz vidéki városban ez a kapcsolatrendszer könnyebben kialakul, de higgyétek el megéri utánaérdeklődni.
Fontosnak tartom, hogy az emberek ráébredjenek, hogy a konyha nem vegyipar még akkor sem, ha ezt tudós kinézetű emberek állítják. Egyszer régen egy korpásodás elleni samponreklám szereplőjét kérdezték, hogy valóban korpás-e a haja. A válasz ez volt: "Van annyi pénz amennyiért korpás." Ez igaz az élelmiszer reklámokra is. Ha valami túl olcsó, akkor gondoljuk végig MIBŐL LEHET!!!
Mert azok vagyunk amit megeszünk.

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Control
Control Mon, 2015-02-02 15:11

Kedves Zsolt! Nagyon jók az eddigi receptek, várjuk a többit is :)