Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Andris szakács

Andris
hozzászólások (1)

adatok:

Profil: Quaoar
Mióta szakács: 2015. 01. 17.


mióta főzök:

Kb. 2010 őszén kezdődött... miután már hétfő délben elfogyott az, amit vasárnap délután kaptam, ráadásul borzasztóan hiányoltam a zöldféléket az étrendemből, nekiálltam alkotni. Több-kevesebb sikerrel.
Mivel borzongok a levesporoktól és társaitól, a "vegetát" pedig igyekszem messze ívben kerülni, a parizert pedig nem kedvelem, elég hamar nekifogtam sütni-főzni.
2011 őszétől pedig teljes gőzzel! :)

a hely, ahol főzök:

Jelenleg a lakótársam féltve őrzött konyhájában, új típusú villanytűzhelyen. Igen kicsi hely, elég körbefordulni, és mindent elérek.
néha egy barátomnál próbálkozunk, többnyire egy üveg bor társaságában. Felváltva - egyszer nálam, egyszer nála.
Nagyobb ünnepekkor pedig a családom konyhájában, ahol 3 percig tartani kell a sütőt, hogy ne aludjon el a gázláng... megéri a macerát! :)
Nyaranta indián gödörtűz felett.

Vagy ahol jól esik... Gerilla Grill, hm? :)

ars poetica a konyhában:

Legyen vendéglő/bisztró-minőség és bírja ki egy majdnem üres pénztárca!

+ Shiva leszek!
Ééés nem fut ki a tej, leszűröm a tésztát, felkockázom a paradicsomot, besűrítem a szószt, elmosogatok (és így tovább) - egyszerre. :)

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!