Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

anikko szakács

anikko
hozzászólások

adatok:

Profil: anikko
Mióta szakács: 2013. 09. 10.


mióta főzök:

Mióta a saját konyhámban főzhetek.:) 
Leginkább a saját hibáimból tanultam, és persze anyámtól: "tedd bele a hozzávalókat, és főzd készre".

a hely, ahol főzök:

A konyhám

ars poetica a konyhában:

Mint mindent a világon, ezt is gyakorolni kell rengeteget, és idővel érzi az ember, hogy mit is jelent a "annyi vizet tegyél hozzá, amennyit felvesz a liszt", vagy  kedvencem anyukámtól: "mikor már látod hogy jó, na akkor kapcsold le a gázt alatta".:)

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!