Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások (3)
54 recept
beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:

      Hozzászólások (3)

      A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

      Varga Ágnes
      Varga Ágnes Wed, 2012-12-12 19:22

      Szia Emese :) !
      Köszönöm szépen a válaszodat, én is így gondolom ! Ma már be is szereztem a natúr napraforgó magot, és holnap már ezzel sütöm az kenyeret !
      Én szintén az egészséges táplálkozás híve vagyok, amit lehet magam készítem el természetes alapanyagokból. Ez a kenyér most a sláger :) ! Receptjeid között láttam még hasonló jókat, és örömmel kipróbálom Karácsonyra és Újévre !
      Köszönöm szépen, Boldog Ünnepeket kívánok ! Ági

      Varga Ágnes
      Varga Ágnes Thu, 2012-12-06 14:31

      Szia kedves Baklavaria ,

      megsütöttem a tönkölyzsemlye candida diétához recepted alapján ugyanezt formakenyérnek.
      Fantasztikusan jó lett, és nagyon örültem, mert -szeretem a magos, egészséges kenyeret-
      ilyen finom kenyeret még nem sikerült sütnöm. Frissen és másnap is nagyon Fini !
      Ám történt valami, amit szeretnék kérdezni Tőled - másnapra a kenyérben lévő napraforgó magok sötétzöld szinben pompáznak . A napraforgó mag amiből készítettem hántolt - sózott, lejárati időn belüli.
      Lehet , hogy teljesen natur maggal nem fordult volna elő ?
      Egyébként ízre semmi változást nem tapasztaltam, ettem belőle, finom.
      Van esetleg ötleted miért szineződött el a mag , csak a napraforgó mag ?

      Köszönöm a receptet és köszönöm válaszodat !
      Üdvözlettel Varga Ágnes

      baklavaria
      Baklavaria / baklavaria Tue, 2012-12-11 10:53

      Kedves Ági!
      Örülök, hogy Neked is ízlett is a tönkölykenyér, szerintem is nagyon finom, ráadásul ami még fontosabb, egészséges is.
      A napraforgómaggal kapcsolatban, őszintén én még nem jártam így, de én natúr magot használtam. Előfordulhat, hogy a sózott így viselkedik a joghurtos-olajos közegben sütés után. Szerintem ettől függetlenül semmi baja nincs a magnak, max. esztétikai szempontból nem a legszerencsésebb :) Mindenesetre szerintem próbáld ki legközelebb sima, natúr maggal.

      Üdv,
      Emese