Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Bogyó szakács

Bogyó
hozzászólások (1)

adatok:

Profil: sooskajoska
Mióta szakács: 2012. 03. 26.


mióta főzök:

Gyerekkorom óta.

a hely, ahol főzök:

Otthon vagy bárhol, ahova hívnak.

ars poetica a konyhában:

Szívvel-lélekkel!

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

sooskajoska
Bogyó / sooskajoska Mon, 2012-03-26 12:14

A megmosott medvehagymát leszárítom konyharuhával.
Klopfolt tarja egyik oldalát bekenem krémsajttal, beterítem medvehagymával,felgöngyölöm és betekerem szalonnával,fogpiszkálóval rögzítem, elősütöm.Kiveszem ha kész, a megmaradt olajon hagymát pirítok, ha üveges borsot szórok hozzá, majoránnát és sót, kevés fehérbort,kiforralom, tejszínnel sűrítem, majd visszahelyezem a húst,készrepárolom.