Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások (3)
2 recept
beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:

      Hozzászólások (3)

      A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

      szurosp
      Mr and Mrs Smith / szurosp Fri, 2010-12-10 00:44

      Kedves Con!
      Szeretném ellenpontozni z1 véleményét, mivelk a vélemény szubjektív, és szeretném, ha hallanád a másik oldalt is. Egy dologban értek egyet z1-el, hogy a jó étel sokszor egyszerű. De ezt a sokszort már én teszem hozzá. Van úgy hogy a jó étel még 4-5 összetevőt sem tartalmaz, de van úgy bizony, hogy 10-15-öt is. (Az indiai-táv-keleti konyha sírva fakadna, ha annyi fűszert kellene használni, mint nálunk szokás) De ugyanakkor van olyan, hogy maga a jó minőségű alapanyag már szinte csak egy-két összetevőt igényel az íz ellenpontozására-kiemelésére. Tehát, igen is kísérletezz bátran, s ne törödj senkivel, mert sajna nálunk Mo-on nagy divat letörni az emberek szarvát, s állandóan kritizálni, s nem pedig a pozitívumokat kiemelni. Igen is tedd fel a receptjeidet bátran, sokan leszünk, akiket érdekel. Akinek meg nem tetszik, no az lapozzon tovább. Nem gondolnám, hogy bárkinek is joga lenne mégha csak "szubjektív vélemény " alapján is elutasítani bárkit is erről az oldalról. Tehát, csak bátran, hajrá!!! A legjobbakat: Mrs Smith

      Törölt Felhasználó
      Törölt Felhasználó Sat, 2010-12-11 11:45

      Köszönöm a véleményeket még azt is ami épp nem pozitív. Sajnos nem egy best of tőlem mert az egyszerűbb pörköltöm amibe kevesebb dolog van az sokkal jobb.Kár hogy nem azt raktam fel. Ez egy kísérlet céllal született, de van mit rajta finomítani. Kicsit túl lett cifrázva. Mindenesetre idén egy szakácsiskolát mindenképp beiktatok, mert érdekel a főzés, és meg is szeretnék tanulni mindent amit lehet.

      z1
      z1 / z1 Thu, 2010-12-09 20:39

      Kedves Con!
      Azt hiszem a többiek nevében is nyugodtan feltehetem a kérdést:
      Most sírjunk, vagy inkább nevessünk?
      ...és gyorsan az első döbbenetem után elolvastam az ars poeticádat.
      Hát végül is az "egyedi és igen ütős" stimmel.
      A többi nem annyira.
      A jó kaják szeretete, nem feltétlenül vonja azonnal maga után a szakmai tudást, pláne nem az évek alatt megszerzett rutint.
      Főzni - ha nem akarsz gúnyos közröhejt a műveid után - meg kell tanulni.
      Ez egy szakma.
      Szerintem indulj el bátran ezen az úton!
      A lelkesedés úgy néz ki, hogy megvan.
      Addig pedig ne publikálj.
      Az még ráér.
      Z.
      Ui:egy jó tanács: A jó étel egyszerű. Max 4-5 ízt tartalmaz.
      A véleményem mint mindig szubjektív.
      Nem megsértődni!