Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

csabus séf szakács

csabus séf
hozzászólások

adatok:

Profil: ponty777
Mióta szakács: 2014. 01. 18.


Blog, weboldal:

csaba778vgmail.com

mióta főzök:

Már kiskorom óta szeretek főzni, és a szüleimet megszerettem volna lepni egy kis palacsinta finomsággal! A szüleim elmentek színházba, és én kb.11éves lehettem, de bíztak abban, hogy nem lesz baj. Hát lettttttt! Egy kis edényben a tej mellé pürésíttettem lisztet, majd belekevertem a tejbe. Utána adtam hozzá tojást, úgy ahogyan édesanyámtól láttam. Pici só, és rajta. A serpenyőbe kevés olaj, bele a máz, majd ajajjjj, ez leragadt. De sebaj, majd megoldom!!! Az edény kicsi lett, mert ahogyan hígítottam, variáltam, és mindig leragadt, a végén már 2,5 l tejjel egy egész laktanyának valót készítettem a legnagyobb fazékban. De nem sikerült, és én nem csüggedtem el, mert tudtam, hogy majd lesz valahogy. De ezt, hogyan mondom el? Hazajöttek, és én előadtam magam! Édesanyám amíg rendbe hozta a kotyvalékomat, hát mit ne mondjak! Hajnali 3-kor kisütötte az összes palacsintát! Volt vagy 300! Az egész környék jóllakott vele! Hát ez az én első palacsintám! A rizsfelfújtamat 10 évesen készítettem el. Oscar volt! Mármint a kutya, aki megette!!!

a hely, ahol főzök:

Otthon, pecapart, de akkor a grill és a nyárs hajrá!!!

ars poetica a konyhában:

Hagyok mindenkit érvényesülni a konyhában, mert mindenki jobban tud mint én! Én már csak mosogatok, miután egy jót ettem!!! Ja, s ha leégettem az alapot, gyorsan kicserélem a másik szakácsjelölttől, mert talán ő jobban tud.De lám, ez korom fekete!!! És nem tudom visszacserélni! Így enyém a mosogatás! De azért a sült pulykaszárny sültemet szívesen megkóstoltatnám!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!