Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások (8)
19 recept
beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
  választott alapanyag:

   Hozzászólások (8)

   A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

   Tmea
   Tmea / Tmea Tue, 2012-07-03 15:25

   Ja, ott is voltam, azért volt olyan ismerős! Az nagyon szééép! :-)))

   Csorbusz
   Csorbusz / Csorbusz Tue, 2012-07-03 15:28

   Valóban nagyon szép, olyan kis takaros, tipp-topp:) Én Egerben lakom, az egri vár sajnos a közelében sincs, romos, omladozó...:(

   Tmea
   Tmea / Tmea Tue, 2012-07-03 21:21

   Én meg Visegrád közelében. :-) Az is elég jó, és ami tetszik, hogy folyamatosan újítgatják, szépítgetik, csak hát a város maga...valahogy nem tudnak élni a vár lehetőségeivel. Vannak a palotajátékok nyáron, ami 2 naposról most már 4 naposra duzzadt, és zsúfolásig megtelik ilyenkor egész Visegrád, de azon túl aztán egész évben semmi. Este 8 után meghal az élet, pedig annyi idegenforgalmi lehetőség lenne benne. Ha én lennék ott a kúlturattasé, biztos minden hónapban lenne valami program, meg lenének állandóak is, mondjuk minden hétvégén, stb...

   Csorbusz
   Csorbusz / Csorbusz Wed, 2012-07-04 08:14

   Tavaly voltam a visegrádi várban. Akkor is tatarozták, emlékszem rá. Igen, ott is láttam hiányosságokat. Tudod építőiparban dolgozom, úgyhogy én már mindent szakmai szemmel nézek:) De amúgy tetszett, összességében.
   A mi várunkat is tatarozzák most újra, de értelmetlenül. Ami látszik a vendégek szeme előtt az tip-top, de hátulról, amit nem látnak az meg omladozik. Tisztára olyan, mintha Egerről írtál volna, nálunk is ugyanez a helyzet. Végvári vigasságok vannak nyáron pár napig, aztán annyi. Itt is az egész város halott este nyolc után. Minden bezár legkésőbb 10-12-kor. Lehet hogy ez valami "város-betegség" itt Magyarországon.:))

   Tmea
   Tmea / Tmea Wed, 2012-07-04 10:58

   Igen, volt ott a barátnőm nemrégiben, és mondta, hogy este 10-kor be szerettek volna valahova ülni vacsizni és már semmi nem volt nyitva. Pedig milyen jó kis borpincék vannak ott, ott is ki lehetne használni bőven a turisztikai lehetőségeket. Én ezt komolyan nem értem. Úgy látszik még csak távolról közeledünk Európához. De fő az optimizmus! Egyszercsak talán mi is odaérünk! Addig is süssünk-főzzünk finomakat! Az a biztos! :-)))