Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások (10)
14 recept
beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
  választott alapanyag:

   Hozzászólások (10)

   A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

   vcsuka
   pussycat / vcsuka Tue, 2014-02-18 05:12

   Szia Angela! Ajanlani szeretnek neked egy nagyon-nagyon jo kiflireceptet. http://www.nosalty.hu/recept/vajas-kifli-avagy-vayas-keefli.
   A szakacs neve:" Nemnagykunszt"
   Sajnos a kifli fotoja nem valami jo, talan ezert nem sok a hozzaszolas, igy nem sokan probaljak ki, de en mondhatom, hogy a legjobb keltteszta recept es meg raadasul nem is kell sokat keleszteni csak 15 percet.
   Ez a szakacs itt a NoSalty-n mar regota nem tesz fel reciket, de en ezt a kiflitesztat, mar azota csinalom. Nekem meg uresen is finom es nagyon egyszeru es gyors. Probald ki, nem banod meg, es olvasd el a storykat is a tobbi receptjenek. Jokat fogsz nevetni, mert ugy ir mint egy jo humorista.
   Puszi, Vera

   Csukamama
   Csukamama / Csukamama Tue, 2014-02-18 12:09

   Szia Vera! Köszönöm, hogy ajánlottad ezt a recit. Ki fogom próbálni. Nálunk most egy bagett a sláger, de annak elég sokáig tart az elkészítése. Sokat kell keleszteni. Ebben tényleg nagyon jó, hogy gyorsan kész van és hát nem utolsó dolog, ha még finom is.
   Puszi Angéla

   banyanya 47
   Banyanya / banyanya 47 Tue, 2014-02-04 20:50

   Meglepődtem, mikor az almaecet receptet néztem meg. A meglepetést a terítő okozta. Nekem is van a szekrényben egy ugyanilyen, félig kivarrt , 12 személyes. Még anyai nagyanyámé volt, ő kezdte varrni, aztán édesanyám is , de befejezve nem lett. Eltettem, mert emlék,bár nem valószínű, hogy én befejezem. Üdvözlöm ismeretlenül is és elnézést a zavarásért, de ezt szerettem volna elmondani. Banyanya

   Csukamama
   Csukamama / Csukamama Tue, 2014-02-04 23:38

   Kedves Banyanya! Örülök, hogy megírtad. Valószínű régen divat volt ez a minta. Nekem van egy pár ilyen terítőm a férjem Nagymamájáé volt. Szeretem őket, csak sajnos már elég megviseltek, van egy-két folt ami nem jön ki. Kár, hogy a Nagymamádé nincs befejezve és hogy nincs is szándékodban, én biztos befejezném. Köszönöm, hogy meg osztottad ezt velem.
   Üdvözlettel: Angéla

   witch
   witch / witch Sun, 2013-12-22 15:34

   Kedves Angela!
   Engedd meg, hogy megegyszer szeretettel udvozoljelek koreinkben!
   Boldog, meghitt karacsonyt es bekes, boldog uj esztendot kivanok Neked meg a kedves csaladodnak!
   udv:Aniko

   Csukamama
   Csukamama / Csukamama Sun, 2013-12-22 23:41

   Nagyon köszönöm a jókívánságokat. Én is boldog karácsonyt és egészségben gazdag új évet kívánok.
   Angéla

   vcsuka
   pussycat / vcsuka Wed, 2013-09-11 01:33

   Szia Angela! Hat en teljesen el vagyok varazsolva:) Most vettem csak eszre, hogy irtal a "het szakacsa" oldalhoz, es mielott meg megneztem volna, hogy fent van-e mar a Te elso recid, tanacsokat adtam hozza.....en luke:-)))) Minden esetre, orulok, hogy Te is koztunk vagy mar!!!
   Sok-sok puszi: Vera

   Csukamama
   Csukamama / Csukamama Wed, 2013-09-11 11:27

   Szia Vera! Azt hittem, kapok e-mailt ha hozzászólásom van valahol. Véletlenül vettem észre, hogy írtál ide. Ez a doboz mézeskalácsból készült. 2-3 éve készítette a Marci meg a Cili karácsonyra az Ildikónak meg a Robinak (Ildikó férje). A dobozt a Marci, a benne lévő habkarikákat pedig a Cili.
   A Marci különösen ügyes az ilyesmiben.
   Puszi: Angéla

   vcsuka
   pussycat / vcsuka Wed, 2013-09-11 12:05

   Nagyon ugyesek a gyerekeid, szep az a doboz! Igen en is sokszor mergelodok, hogy nem kapok ertesitest, igy sokszor elofordul, hogy csak keson veszem eszre ha valaki ir. Most meg a koltozes miatt megint nincs sok idom nezegetni. Puszi, Vera