Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

csutusz szakács

csutusz
hozzászólások

adatok:

Profil: csutkusz
Mióta szakács: 2011. 08. 23.


mióta főzök:

Pár éve kezdtem kísérletezgetni azokkal az ételekkel, amiket anyukám túl modernnek talált, és csak alapok, fixek segítségével tudott elkészíteni. Én egy kis kísérletezgetés után ugyanazt az ízélményt (vagy jobbat) adtam vissza, "mű" alapanyagok nélkül. Aztán az elmúlt egy évet már saját háztaztarás vitelével töltöttem, így a "hagyományos" ételek elkészítésével is megbarátkoztam. Így elmondhatom, hogy nem vagyok még egy rutinos szakács, de nyitott és kísérletezőkész.

a hely, ahol főzök:

Magyarországon, a Nyírség és Debrecen között ingázva töltöm az életem.

ars poetica a konyhában:

A "mesterem" azt mondta: ami külön fimom, az együtt is finom :) - ez persze nem mindenre és nem mindig igaz, de többnyire azért alapelvnek tekintem. Kedvencem a távol-keleti és a mediterrán konyha, egy kicsit erősebb, ha úgy tetszik "magyarorsabb" kivitelben.
A többit később..., illetve a receptjeim alapján.

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!