Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fée de cuisine szakács

Fée de cuisine
hozzászólások

adatok:

Profil: tundercupp
Mióta szakács: 2012. 10. 07.


mióta főzök:

Édesanyám szárnya alatt kezdem el főzőcskézni, vagy inkább eleinte csak kotyvasztani, amikor 4-5 éves voltam. Az ő példáját követve, ahogy szép lassan felcseperedtem, belőlem is olyan háziasszony lett, aki bár követi a modern világ elvárásait, azért egy kicsit megpróbálja az otthon szívét, a konyhát megtaltani olyan minőségben, ahogy azt nagyanyáink tették. 
Kis korom óta ovo-lakto vegetáriánus vagyok, ami azt jelenti, hogy mindent eszem, kivéve a húsételeket. Az emberek első kérdése általában az szokott lenni, amikor kiderül, hogy vegetáriánus vagyok, hogy "akkor mit eszel, ha húst nem?".  Erre a kérdésre találhattok választ a receptjeim között.
Nem tartom rossznak a húsevést, egyszerűen csak nem eszem. Nem is célom, hogy csak azok olvassák a receptjeimet, akik vegetáriánusok, hiszen egy húsevőnek sem minden napja áll húsfogyasztásból.
Remélem, sikerül minél több embenek az érdeklődését felkeltenem aziránt, hogy hús nélkül is mennyire sokféle, és színes ételeket készíthetünk a lehető legegészségesebb és legfinomabb módon.

a hely, ahol főzök:

Általában otthon a páromnak és magamnak szoktam főzni, és néhány baráti összejövetelen, hogyha úgy alakul.

ars poetica a konyhában:

Legkedvesebb pillanataim közé tartozik, amikor az aznapi ebéd főzése a végéhez közeledik, a párom megterít, én kiszedem az ételt, ő pedig csodálattal kanalazza, vagy éppen villázza... :) 
A siker szele még jobban elkap, amikor valami teljesen új, saját receptet próbálok ki, és megkérdezik tőlem, hogy "ennek mi a neve?", mire én: - Nem tudom, most találtam ki.

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!