Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások (12)
139 recept
beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
  választott alapanyag:

   Hozzászólások (12)

   A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

   EdesMindegy
   EdesMindegy Sun, 2015-02-15 21:57

   Köszönöm szépen a "Kelt rétes többféle ízesítéssel" receptedet is. Egy ideje olyan kelt rétes receptet keresek, persze fotóval, amelyik hasonlít a nagymamám kelt rétesére. Úgy emlékszem, hogy Ő is ezt a fajta rétest sodrófával nyújtotta, a másikat, amit ugye húzott rétesnek nevezünk, azt a kezével húzkodta. Tervezem, hogy a jövő héten megsütöm a Te recepted alapján. A fotó nagyon hasonlít a nagymamám rétesére. :)

   b-n
   b-n Wed, 2014-10-01 08:44

   Ismeretlenül is jobbulás és kitartást kívánok még a kinti na meg az benti munkákhoz. Várjuk a recepteket és fotókat, amik fent vannak Tőled azok között is találtam igen ígéretest, biztosan elkészítem majd néhányat!

   gregoreva
   Éva-Anyóca / gregoreva Fri, 2014-06-06 09:46

   Szia Gabimami58 !

   Végre a mai piaci portyám sikeres volt ttöbb szempontból is, végre tudtam olyan zöldségeket és fűszereket is mag formájában megkapni, amit eddig csak ígértek.

   Van egy csomag sáfrányos szeklicám, ha megírod a levelezési részen a címedet, akkor a keddi napon postázom neked, ( akkor úgyis mennem kell csekkezni :) ), és megkapod, és még el lehet ültetni.
   A helyét jól válaszd ki, bár úgyis rá van írva a hátuljára, és a tanács a következő: a kis kapával kihúzott helyét jól be kell locsolni, majd bele a mag, befedni, aztn óvatosan újra belocsolni, újságlapokat teríteni rá, azt is kissé lelocsolni, és azt követően, csakis az újságpapírt locsolni, nem kell úszni a víznek, csak meglocsolni, hogy állandó nedvességet tartson, mert ha igaz, most ugye már tartós meleg lesz, és 3-4 hét mire kijön, ha a nap simán égetné, akkor kiszárad, a felső 2 cm, és a mag is vele együtt.

   Szóval várom válaszod, a levélben, és kedden a jövőhéten küldöm is. :)
   Szép ünnepi , nyárias, hosszú hétvégét kívánok!
   Éva-Anyóca

   Lolli
   Lolli / Lolli Sun, 2013-12-22 16:58

   Kedves Gabimami!
   Ámulok a sok a káposztás receptjeiden. :)
   Vecsésiként megirigyeltem őket! :)

   gregoreva
   Éva-Anyóca / gregoreva Fri, 2013-02-22 10:49

   Kedves Gabimami58!

   Én vettem már sáfrányos szeklicét és kínai kelt, és tudok is venni,- majd ahogy beáll stabilabban a tavasz, jönnek a spéci magokat árusító kedves házaspár, - ha érdekel, akkor ide reagáljál légy szíves, és akkor küldök neked egy levelet, mert meg van az email címed, én a piszkálódás és trágár beszólások miatt vettem le,- és ha ez így neked jó,akkor levelet írok, és ha megadod a címedet abban, megveszem és szívesen el is küldöm neked. Jó lesz így? :-)
   Éva-Anyóca

   Gabimami58
   Gabimami58 / Gabimami58 Sat, 2013-08-24 10:04

   Szia Éva-anyoca!
   Nagyon meg köszönöm,ha jövő tavaszra,nekem is vennél és köldenél a sáfrányos szeglice magot,Más néven kurkuma. Neharagudj,hogy csak most válaszolok tudom elmúlt a tavasz,de előre is nagyon köszönöm,ha gondolsz rám. Nagyon kellemes hétvégét kivánok..
   Puszi Gabriella...

   gregoreva
   Éva-Anyóca / gregoreva Sun, 2013-08-25 19:21

   Kedves Gabimami58!

   Természetesen, szívesen, veszek.:)

   Jelzem, és majd küldöm, ha meg lesz.

   CSODÁLATOS receptjeid és sütijeid vannak, szemnek és szájnak gyönyörű, és finomságos.
   Csak győzzem elkészíteni, de mindig megéri, köszönöm Neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

   Éva-Anyóca

   Gabimami58
   Gabimami58 / Gabimami58 Wed, 2014-04-02 19:46

   Kedves Éva-Anyóca!
   Szeretnék érdeklődni,hogy neked sikerült e sáfrányosszeglice maghoz jutni? Tudod itt a tavasz s az ültetések ideje is.Email. címemre is küldhetsz levelet.gab12@citromail.hu Nagyon várom válaszod.
   Előre is nagyon köszönöm kedvességed.
   Puszi..
   UI: Nagyon köszönöm a sok dicsérő szavakat,de a tiédek is nagyon jól néznek ki s már készítettem belőlük el ízlett kis családomnak is. További szépestét és jó sütést főzést kivánok.

   ewa1
   ewa1 Sat, 2012-07-28 19:39

   Nyami finom minden Gabikám ügyi vagy:)

   Éva zalaegerszegről:)

   Gabimami58
   Gabimami58 / Gabimami58 Sat, 2013-08-24 10:07

   Köszi Évikém!
   Én már csak ilyen szerényen sütök főzök,és jó részt mind saját ötletemből készül. Holnap is egy újfajta sütit készítek,és majd uncsim tortáját is felteszem,kérésére készítek ötletesen..
   Kellemes hétvégét kivánok..