Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások (14)
7 recept
beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:

      Hozzászólások (14)

      A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

      sea970
      sea970 Thu, 2012-01-26 16:42

      Hi Achi,
      Welcome here. If your Hungarian is poor then you can write recepies in English as well, because my boyfriend doesn't speak Hungarian but he loves to cook. :-)
      Thanks,
      Dóri

      Zit
      Zit / Zit Sat, 2011-02-19 15:53

      Look who's here!! :-D :-D :-D Wellcome on board Mr. Gastro-blogger-Husband! :-D I'm waiting for your receipes so much. You twoo are a great couple!

      szurosp
      Mr and Mrs Smith / szurosp Sat, 2010-10-23 20:57

      シーヤ、Achi-さん、
      これはワリースマートだった
      :DDD 本当に簡単にし、ハンガリーの日本!
      Ciao: Mr Smith :DDD
      Ui.: Sajnos a japán még nem igazán megy...

      bokine
      bokine / bokine Fri, 2010-10-15 12:13

      "...addig amíg el nem indítom saját blogomat, a gasztroblogger férjek szörnyen nehéz életéről" Ezt a mondatot azóta hallgatom, mióta Nosalty_s lettem. " Éhen halok, kihűl az étel, mikor lesz már kész" mondatokkal kísérve. :-D :-D
      Sok sikert, jó alapanyagokat és fantasztikus szárnyaló ötleteket kívánok: Bokros Erika
      Esztikém! Neked pedig köszönjük a fordítást!!!

      Achi H.
      Gasztrobloggerférj / Achi H. Sat, 2010-10-23 21:33

      Szerintem minden gasztroblogger férj nagyjából ugyanolyan. Mindig panaszkodnak hogy éhesek és kihül az étel mialatt a gasztroblogger csak 50-60szor fényképez. Nem értik azt ami tényleg fontos ;-)
      Azt gondolom hogy jól kijönnék a férjeddel.
      Üdv,
      Achi

      Achi H.
      Gasztrobloggerférj / Achi H. Sat, 2010-10-23 20:13

      シーヤ、Smith-さん、
      日本語で答えるほうがはるかに簡単です。(answering in Japanese is so much easier). De jó hogy 日本語-t ertitek ;-)
      Achi (アキ)

      strawberry
      Juci (strawberry) / strawberry Thu, 2010-10-07 08:23

      Hallo Achi! Ich bin Juci:) Ich habe schon so-so viel über Dich gehört....Schade dass wir nicht treffen könnten. P.S: please forgive me my poor German but I didn't practice this language thousand years ago...

      Achi H.
      Gasztrobloggerférj / Achi H. Sat, 2010-10-23 20:26

      Hallo Erdbeere,
      igazából, remeltem hogy a NoSaltyban gyakorolhatok magyarul egy kicsit. De mindeki beszel valami nyelvet amit értek. Ez a nagy bajom Eszterrel. Túl jól beszel angolul, azért mind a ketten mindig lustán csak azt beszelünk.
      Lehet hogy a következö (nincs hosszú ö a computeremen) NoSalty meetingen találkozhatunk.
      PS: I cannot write "Please forgive my poor Hungarian" because I think that would get Eszter a little miffed (megsértödött) as she helped me a little with it.
      Achi

      Gerzsó
      Gerzsó / Gerzsó Wed, 2010-10-06 01:42

      Jajj de jó! Mondtam én a velencei briósnál, hogy aki ( mondjuk Achi) így tud dagasztani, még éjszaka is, annak regisztrálni kell itt a szakácsok között! A dinnyéből mit főzünk?
      Üdvözlet a fedélzeten!!!!!
      Puszi Mindkettőtöknek. Zsóka néni.

      Gargoyle
      P. / Gargoyle Wed, 2010-10-06 11:17

      Zsóka néni, köszönjük! Egyenlőre nyelvi akadályok miatt én írok majd a hozzászólásokra, de hát valahogy el kell kezdeni, nem igaz? :-)))
      Sok puszi!

      Achi H.
      Gasztrobloggerférj / Achi H. Wed, 2010-10-06 11:21

      Hi Smiths! Thanks for your welcome!
      At the moment I still try to get familiar with the page - although Eszter really trained on me lot... :-)
      She still helps me to answer - ooh, why is your language sooooo hard to learn?!
      So, thanks again!
      Achi