Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások (1)
4 recept
beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:

      Hozzászólások (1)

      A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

      gregoreva
      Éva-Anyóca / gregoreva Wed, 2011-05-25 21:05

      Kedves Gery!
      Szerintem ez a slambuc megér egy főzést!!:-))) Vagy még többet is...:-))
      Nem mindenki szereti pirítva, és különben is, a változatosság gyönyörködtet:-))
      Az ars poeticád: nagyon tetszik, és igaz!
      Mondjuk az a süti fénykép, ami a nevednél van, szerintem az is nagyon fincsi lehet:-))
      Várom én is , s szerintem a többiek is a finom ételeket, és sütiket is.
      Csoda helyen tanulhatsz, jó Neked:-))
      Szép napokat, hétvégét!
      Éva-Anyóca