Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások (28)
20 recept
beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
  választott alapanyag:

   Hozzászólások (28)

   A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

   Gerzsó
   Gerzsó / Gerzsó Fri, 2011-03-04 01:30

   Drága Bogi! Köszönöm az érdeklődéseteket, jólesik. Azért én figyellek ám benneteket, nincs nap, hogy ne néznék be ide, hogy mi történik, főleg a régi kedves ismerősöket keresem.
   Most régi családi iratokkal, levelekkel, feljegyzésekkel foglalkozom, szeretett apósom életéről, munkásságáról készül egy tanulmány, ebben segítek. Most ez nyújt örömet, no meg a család.
   Puszillak, a drága gyermekeiddel és a Nagy Főnökkel együtt. Zsóka néni.

   Bia
   Bogi :o) / Bia Fri, 2011-03-04 10:20

   Kedves Zsóka néni!
   Örülök hogy ilyen kellemes elfoglaltsága akadt.Én most egy kedves idős házaspárnak készítek fotóalbumot akiket nagyon szeretünk.Áprilisban lesz a 60. házassági évfordulójuk,ezzel lepjük meg őket.
   Jó egészséget kívánunk!Puszi.Dénes és Bogi

   Bia
   Bogi :o) / Bia Thu, 2011-03-03 22:49

   Drága Zsóka néni!Eszembe jutott a napokban hogy mi lehet a mi Zsóka néninkkel mostanában...Nézem ezt az oldalt és a hozzászólásokat,látom történtek szomorú dolgok.remélem mire ezt tetszik olvasni már jobb egy kicsit a helyzet.Biztosan mindennap történik valami jó is és ebbe kell kapaszkodnunk.Sokat gondolok Zsóka nénire.Millió puszi.Bogi

   Gerzsó
   Gerzsó / Gerzsó Thu, 2011-02-03 17:01

   Kedves Edit, Éva-Anyóca, és Erika!
   Köszönöm a jókívánságokat, és az érdeklődést. Többen kérdezték már e-mailben, iwiwen, facebookon, mi van velem? Sajnos az utóbbi időben több olyan megrázkódtatás ért, amit nehezen dolgozok fel. A legutobbi tragédia egyik unokahugom férjének halála. Harmincas évei elején levő tehetséges, szép jövő elött álló fiatal orvos, pár hét alatt ment el, gyógyíthatatlan betegségben. Fiatal feleséget, három pici gyereket hagyott itt. Nem sokkal előtte hasonló koru, ifjú férj halt meg a rokonaim közül. - Pár hete Jutka lányomékat rendőrök keltették fel éjszaka, hogy a kocsijukat egy ámokfutó totálkárossá törte a parkolóban. Ezek csak a nagyobb stresszek, amik mostanában megviselnek. A sorozatos beázásokról nem beszélve, ami a felettem lakónak volt köszönhető.
   Nem szívesen írok ilyen szomorú dolgokról, nem is erre az oldalra való, de nem akarok neveletlen lenni, hogy nem reagálok a kedves érdklődésekre. Mostanában sok olyant főzök, amit innen gyüjtöttem be a receptkönyvembe, ezért sem teszek fel újakat.De figyelemmel kísérem a tieteket. És nagyon sok időt fordítok írásra,még sok mindent le kell írnom, úgy érzem. Sok szeretettel puszilok mindenkit: Zsóka néni.

   laraed
   Edit / laraed Thu, 2011-02-03 17:30

   Kedves Zsóka néni ! Köszönjük a kimerítő válaszát ami igen szomorú.Sajnos az ember életében vannak ilyen nehéz pillanatok amit valahogy át kell vészelni. Sok erőt és egészséget kívánok ehhez:))Üdv Edit

   bokine
   bokine / bokine Tue, 2011-02-01 10:53

   Drága Zsóka néni!
   Rég hallottam Ön felől. Remélem jól van, egészség rendben. Millió puszi Önnek és családjának. Bokros Erika

   gregoreva
   Éva-Anyóca / gregoreva Sat, 2010-12-25 23:19

   Áldott,békés,boldog Karácsonyt kívánok,szerető családi körben!Nagyon boldog,egészséget hozó és tartó, humort meg főleg hozó Új Esztendőt! Éva-Anyóca

   laraed
   Edit / laraed Fri, 2010-12-24 21:31

   Boldog Békés Karácsonyt Kívánok Neked és Családodnak :)) Puszi Edit

   laraed
   Edit / laraed Wed, 2010-07-28 20:43

   Kedves Zsóka néni ! Nem tudom , hogy szólíthatom- e így ismeretlenül ? Gratulálni szeretnék a receptjeihez és a hozzáírt story- hoz. Nem kérdezem meg , hogy hány éves kb kitudom számolni:))) Na nem a kép miatt mert a korához képest egy nagyon fiatalos arc tekint ránk. Nagyon felvidít , hogy vannak még ilyen fiatalos "idős" emberek akik neteznek és megosztják a tapasztalataikat. Sok ilyen kéne ! Köszönet érte . Még egyszer gratulálok , és sok egészséget kívánok a további munkájához itt a NS oldalon Üdv Edit

   Gerzsó
   Gerzsó / Gerzsó Sun, 2010-07-18 16:01

   Kösz, megvagyok, nemigazán ragyogóan, de semmi baj. Most még nem,de estefele megírom mi történt. Puszi.

   Gerzsó
   Gerzsó / Gerzsó Sun, 2010-07-18 14:54

   Ülök a párás, büdös, lakásomban a huzatban, ahelyett, hogy a balatoni kertemben hüsölnék a fa alatt a hintaágyban, vagy lógatnám a lábam a stégről a vízbe. De lagalább már van áram! Ha lesz lelkierőm leírom mi történt, aki szereti az akció filmeket, annak tetszeni fog, addig is a NS olvasásával vigasztalom magam.
   Mindenkit puszilok, Zsóka néni.

   Gargoyle
   P. / Gargoyle Sun, 2010-07-18 15:54

   Mi történt Zsóka néni???
   Nem tudom felhívni, mert vendégeink vannak, de ha leírja, elolvasnám.
   Puszi!
   De ugye jól van?

   szurosp
   Mr and Mrs Smith / szurosp Thu, 2010-06-17 13:24

   Klassz az új profilkép! ;-) El is felejtettem mondani, felraktam egy receptet a görög joghurt sós alternatívájaként, isteni finom (és egészséges) ilyen melegben, és ha lehet tényleg érdemes himaláyai sót beszerezni hozzá! (no meg más ételhez is) : http://www.nosalty.hu/ayran_hazilag_recept_20420 gondoltam szólok, mert pont akkor voltál a Balcsin, amikor ez felkerült! Puszi: Mrs Smith

   Gerzsó
   Gerzsó / Gerzsó Mon, 2010-06-14 16:40

   Eszterke,köszönöm, nagyon jól. Az idő jó volt, nekem túlságosan is, a kánikula ott is kánikula,(mármint B.márián). Edittel, a férjével, Glóri unokámmal, és két kis csemetéjével voltunk. Mit mondjak, négy felnött majdnem kevés volt a 3 éves fiú, és az 1 éves kislány mozgásigényét kielégíteni. Mindamellett imádni valók, és a legmeghatóbb jelenet az volt, mikor ők ma reggel mamájukkal indultak haza, Ármin rászólt Glórira,: anya állj! Dédi kevés puszit adott! Tartotta a kis pofácskáját, "ide is, oda is, ajtó becsuk, mehetünk!" Ezért minden fáradtság felejtve, de most egy kicsit pihenek.
   Ölellek. :-)) Zsóka néni

   Gargoyle
   P. / Gargoyle Tue, 2010-06-15 00:00

   Jaj, nagyon jó lehetett! El tudom képzelni!
   Azért tessék most kicsit pihenni, inni sok kókuszvizet, aztán valami finomat feltölteni nekünk! :-)))
   Sok puszi!

   Gerzsó
   Gerzsó / Gerzsó Mon, 2010-06-07 13:16

   Kösz a dicséretet, erre föllelkesülve pontosítottam a kérdésre a választ. Puszi!

   Gargoyle
   P. / Gargoyle Mon, 2010-06-07 12:32

   Zsóka néni a reglaptisztázó következö nyertese! :-p
   Ùgy tünik, "a hely, ahol fözök kérdést" az ittlévök 99 %-a nem jól írja be, igazi meglepetés, hogy "a konyhában" szoktak fözni az emberek...
   Gratulálok! Ezúton az egekig magasztalom, amiért a földrajzi hely megjelölése is szerepel a leírásában! :-D
   Sok puszi!
   Eszter

   Gargoyle
   P. / Gargoyle Tue, 2010-04-27 17:48

   Nagy a csend Zsóka néni körül!
   Remélem, minden rendben!...
   Sok puszi!

   Gerzsó
   Gerzsó / Gerzsó Thu, 2010-04-01 23:24

   Kedves Eszter!
   Nem értettem, hova lett az egyik legszorgalmasabb látogatója ennek az oldalnak, aki nekem is olyan kedvesen segített már. Örülök, hogy megszólaltál, és minden rendben van. Szép napokat kívánok itthon.
   Szeretettel űdvözöllek: Zsóka néni.

   Gargoyle
   P. / Gargoyle Thu, 2010-04-01 22:57

   Drága Zsóka néni!
   Köszönöm szépen az érdeklödést, nagyon jólesik! Kevéske idöt töltöttem itt az utóbbi hetekben, ezen a héten pedig kivételesen még kevesebbet, mert épp - végre - hazajöhettünk Magyarországra látogatni és bizony ilyenkor minden idö a családé, barátoké.
   Jövö héten már utazunk haza, utána ismét leszek.
   Sok-sok puszit küldök!
   Eszter