Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

gigi51 szakács

gigi51
hozzászólások (3)

adatok:

Profil: gigi51
Mióta szakács: 2012. 08. 22.


Blog, weboldal:

megahead@citromail.hu

mióta főzök:

1642-ben nagyapám megtanított krumplilevest csinálni, amit nagy előszeretettel csináltam meg egyedül édesanyáméknak, ami nagyon ízlett nekik, és ez a sikerélmény egy életre meghatározta a főzésszeretetemet, ami később az édességek készítésében "csúcsosodott" ki. Aztán 1782-ben felépítettem az első házunkat, és a simító vakolat, és a betonkészítés közben megtanultam az alkotórészek helyes arányát és magát az arányosságot, ami eldöntötte, hogy valami nokedli legyen vagy palacsintatészta alapja. Hát valahogy így!

a hely, ahol főzök:

Földrajzilag bárhol, bármikor, bármiért. Gáztűzhely, villanyrezsó, spiritusz kocka, erdőtűz, 1,5 voltos elem, hegesztőpisztoly, revolver torkolatlángja, sárkánytorka, Etna kitörés, gyufaláng, hogy csak az extrémebbeket meséljem.

ars poetica a konyhában:

Nincs a világnak akkora konyhája, hogyha én ott dolgozom, akkor más is odaférjen!

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

NoSalty
Nosalty / NoSalty Thu, 2012-08-23 16:00

Kedves Gigi51,
ahhoz, hogy receptet töltsél fel az oldalunkra, a következő lépéseket kellene követned a regisztráció után: a Saját oldalamon belül (jobbra fent találod, rá kell kattintanod) a Szakács leszek menüpontnál ki kell töltened a Szakáccsá váláshoz szükséges részt (http://www.nosalty.hu/sajat ); majd szintén a Saját oldalamon belül a Beküldés menüpontra kattintva tudod felvinni a receptet (http://www.nosalty.hu/sajat/bekuldes ).
Nagyon várjuk a recepteket!
Ha bármiben tudunk segíteni, írj nekünk nyugodtan az info@nosalty.hu -ra!
Jó sütést-főzést kívánunk!
NoSalty.hu csapata