Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások (6)
4 recept
beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:

      Hozzászólások (6)

      A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

      ildeni
      ildeni Tue, 2012-06-26 15:05

      Szia Hajni! Az emeletes élvezetet szeretném elkészíteni. Viszont nem értem, hogy mit takar az Aranka krémpor és ha jól olvastam, akkor a hozzávalókban sem szerepel. Megírnád légyszí! Gondolom ebből a pár sorból számodra is kiderült, hogy én is még kezdő vagyok :) Előre is köszi.

      Hajni087
      Hajni / Hajni087 Tue, 2012-06-26 17:28

      Szia!
      Az Aranka krémport tejjel kell kikeverni ,és egy vaníliás krémet kapsz,persze lehet más ízben is de itt most vaníliás.Olyan csomagolásban van mint a pudingpor!Ha jól emlékszem a hozzávalóknál a 3.rétegnél szerepel!Remélem tudtam segíteni?!Jó sütést:-)

      Jeno30
      Jeno30 Wed, 2011-11-30 22:41

      Kedves Hajni!

      Szeretném elkészíteni az Eszterházy tortát egy szülinapra, csak nem találom a receptben, hogy hány fokos sütőben kell készíteni, esetleg gázsütőben melyik fokozaton. Válaszát előre is köszönöm! Jenő

      Hajni087
      Hajni / Hajni087 Thu, 2011-12-01 19:14

      Kedves Jenő!
      Nekem gázsütőm van,és 2 fokozaton szoktam sütni!Remélem tudtam segíteni!Sok sikert a tortához:-)

      varadizsike
      vzsike / varadizsike Fri, 2011-11-25 15:49

      Szia Hajni! Ha tényleg kezdő vagy, akkor nagyon ügyes. Az emeletes élvezetet már én is elkészítettem, nagyon finom volt. Ez a virágkosár mozgatta meg a fantáziámat, csodálatosan szép! Megnéztem a videót és ez a tortadíszítés igazi művészi elfoglaltság, azt hiszem megpróbálkozom én is vele. További jó gyakorlatozást!

      Hajni087
      Hajni / Hajni087 Sat, 2011-11-26 20:49

      Köszönöm szépen a dicsérő szavakat!Hát igen engem is teljesen magával ragadott a tortázás, azóta sok mindent kipróbáltam.Én nagyon élvezem!csak nyugodtan próbáld ki te is,hidd el nem fogod megbánni:-)Sok sikert!