Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások (8)
49 recept
beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
  választott alapanyag:

   Hozzászólások (8)

   A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

   viola01
   Hagymafaló / viola01 Fri, 2016-08-12 18:56

   Üdv! Nagyon tetszenek a receptjeid, olyan igazi férfiasak. :) Hogy én is utaljak az ars poeticádra, biztosan én mosogatnék, ha a párom ilyeneket főzne. :) Így viszont szerepcsere van. Egyetértek veled, hogy ha már az egyik főz, a másik legalább mosogasson. További sok-sok ínycsiklandó husireceptet várunk tőled! Szép napot, Viola/Hagymafaló

   Control
   Control Wed, 2014-12-03 18:51

   Nagyon jók a receptjeid, köszi az eddigieket és várjuk a többit :)

   marti48
   Marti48 / marti48 Mon, 2013-10-28 14:41

   Kedves Istvan,

   Egyetertek Gabyssal, es szerintem Sem a mennyiseg a mervado, leven a mar emlitett "Shef" receptözönet en is unom, es helytelenitem, nem nezem, mert ö pl. "versenyben" erzi magat - holott ez a weboldal nezetem szerint nem a versengest, hanem a kölcsönös egyetertest, receptek kicsereleset, masoknak örömet szerzest szolgalja. :)

   Üdvözlettel, Marti

   pataygyz
   Zoli / pataygyz Sun, 2013-10-13 21:57

   Kedves István!
   Ennyi receptből még nem tudom eldönteni, hogy mester vagy -e , vagy sem? Viszont ezzel az "ars poeticával" biztosan nem leszel kedvelt a receptet beküldő hölgyek és a férfi szakácsok feleségei között! Kisebb mellény, több recept!
   Zoli

   István125
   István mester / István125 Thu, 2013-10-17 09:51

   Kedves Zoltán!
   Nagyon szépen köszönöm a kioktatást, így a "mellény" helyét, viselőjét és viseletét immár ki is tárgyaltuk.
   Sokkal jobban örültem volna annak, ha a receptjeimmel kapcsolatban fogalmaztál volna meg építő szándékú kritikát a Nosalty.hu közösség legnagyobb örömére, hogy az ide felkerülő ételek minél jobb és ízletesebb formában szerepelhessenek! De akkor is örültem volna, ha egy apró trükköt, egy helyes kis praktikát osztasz meg velem, évtizedes konyhai tapasztalataidból.
   Az István mester Istvánostul és mesterestül egy nick név. Ahogy te a pataygyz-t választottad, úgy én az István mestert. Ennyi és nem több! :)
   Hogy ki, milyen szakács, az nem azon múlik, hogy hány receptet küldött már be. Én sem a receptjeid száma szerint ítélem meg a te tehetségedet, mert ez nem az a hely, ahol a mennyiség, hanem az, ahol a minőség számít. És ez nem verseny, csak hobbi! Beküldhet valaki több tucatot is, mint ahogy te is tetted, attól még lehet akár kontár is, de lehet istenadta tehetség is. Gondolom ezzel te is egyet értesz!
   Mivel csak most kezdtem feltöltögetni a recepteket, ezért idő kell arra, hogy egy számosabb gyűjtemény kialakuljon. Ezért ezzel kapcsolatban a szíves türelmedet kérem!
   Sajnálom, hogy az ars poeticámat szó szerint vetted, kérésedre már is javítottam!
   Egyébiránt (Ha érdekel!) itt hasznos dolgokat tudsz olvasni:
   http://www.vilaglex.hu/Erdekes/Html/HusPac.htm
   http://www.vilaglex.hu/Erdekes/Html/KonyKem.htm
   Türelmedet megköszönve, jó főzést kívánva:
   István mester

   Gabys
   Gabys / Gabys Thu, 2013-10-17 11:42

   Kedves István:)
   Egy recepted miatt kerültem ide. Mosolyogva olvastam (bocsi érte) a szó(írás)karatét. Az igazság többnyire nálad. Van itt az oldalon egy szintén úr, aki ömleszti a recepteket és én mindegyiknél -már amikor belefutok - elborzadok a szó szoros értelmében. Tehát a mennyiség nem biztos, hogy minőség. De ez nyilván függ az ízlésvilágtól, tapasztalattól is. Az ars poeticádról nőként:): tényleg van egy pici rossz mellékíze, hogy stilusos maradjak:)) vagy feelingje...De hát nálunk is van az úgy, hogy a férjem csak mosogat és mosogat, mint a reklámban:)) És butaság ezen bárkinek is megsértődni. Üdvözlettel: Gabi

   István125
   István mester / István125 Thu, 2013-10-17 13:50

   Kedves Gabi!
   Köszönöm a reagálást!

   Az ars poeticáról csak annyit, hogy már javítottam.
   Amúgy meg egy kis csipkelődésnek szántam, de hát volt aki komolyan vette, tényleg nem vagyunk egyformák... És természetesen itthon én is mosogatok, mert szeretem annyira a feleségemet, hogy ahol tudok és amikor kell, akkor segítek neki.
   u.i. 2 receptedet elmentettem!
   Üdv! István

   Gabys
   Gabys / Gabys Thu, 2013-10-17 15:24

   Kedves István,
   örülök, hogy találtál nálam receptet:) A sörös pörkölted keltette fel az érdeklődésemet, viszont 1 kérdésem akadt, ott fel is tettem Neked, hogy amikor elkészítem, tudjam:) Mosogatás:) A férjem nekem is sokat segít, van receptem amiben külön kiemelem, hogy ő készíti, készítette. pl. a palacsintát csak és kizárólag ő süti olyankor én kislisszolok a konyhából. Ugyanolyan összhang van nálunk is mint ahogy gondolom nálatok is, ezért én megmosolyogtam ezt a "mellényedet". De van ahol ez nem így van, ezért van 1 pici mellékíze, ott érezhetik bántónak. Nahh jól lerágcsigáltuk ezt a csontot:)))) Sok sikert Neked itt az NS-en, és jó főzőcskézést+mosogatást:)))) Szép délutánt, estét kívánok: Gabi