Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

ízsyke szakács

ízsyke
hozzászólások (1)

adatok:

Profil: ízsyke
Mióta szakács: 2010. 04. 23.


mióta főzök:

Konyhatündér nem vagyok:), de én még az édesanyámtól tanultam főzni, elvileg nem is rosszul, mint a fent látottak mutatják.
Sütési tapasztalataim nem nagyon voltak, mert azt anyukám készítette és természetesen még ma is készíti.
Egyszer csak úgy rámjött, hogy itthon magamtól is süssek valami finomat.., ennek néhány hónapja, és azóta mint akit hajtanak nem tudom abbahagyni, jobbnál jobb sütiket készítek, elsősorban újdonságokat, nem a megszokott hazait, és ízlik a családomnak nagyon, sőt olyannyira hogy heti szinten gyakorlom, van, hogy többször is:). Sajna nem a diétás változatokat, mert abban én még nem ettem finomat, így marad a hagyományos ízvilág.
Kedvenc comcédasszonyommal már kivesézzük, hol melyik süti a finomabb és süssük, ha kell ha nem, de ránk nem romlott még egyszer sem, na de a másnaposat sem tudtuk még megkóstólni szerintem soha....mert mind elfogy azonnal:)

a hely, ahol főzök:

Ez nagyon jó kérdés:), de legfőképpen itthon! Bár elég nagy házban lakunk és gondoltunk már arra a comcédasszonnyal, hogy közös konyhát csinálunk, összenyitjuk a 2 lakást és meg van oldva az étkeztetés és a napközi is legfeljebb:DDD

ars poetica a konyhában:

Mindent ami finom..., de csak óvatosan a kilókkal!

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!