Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

László Éva szakács

László Éva
hozzászólások (1)

adatok:

Profil: Laszlo Eva
Mióta szakács: 2010. 04. 06.


Blog, weboldal:

laszloe@mailbox.hu

mióta főzök:

Zsenge korom óta.

a hely, ahol főzök:

Otthon.

ars poetica a konyhában:

Jól esik, ha megdícsérik a főztömet.

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Laszlo Eva
László Éva / Laszlo Eva Tue, 2010-04-06 15:20

1. Szentesi gombóc leves

Leves alap: sovány sertéshús apró kockára vágva. A húst olajon lepirítjuk hagymával, zöldségekkel, majd vízzel felengedjük. Fűszerezése: só, bors, babérlevél. A burgonyagombóc összetétele: áttört főtt burgonya, liszt, tojás, só, amelyeket összegyúrunk, majd azokból kis burgonyagombócokat formálunk és a levesbe tesszük. Végül tejfölös habarással besűrítjük a levest.