Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások (5)
18 recept
beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
  választott alapanyag:

   Hozzászólások (5)

   A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

   Batida
   Batida / Batida Wed, 2011-07-06 20:42

   Kedves Eszter, remélem nem veszed tolakodásnak, de szeretnék kérdezni Tőled valamit. Szeretem olvasni és elmenteni a receptjeid, és megfogant bennem egy gondolat, hogy "megkörnyékezlek". :-)) Olvastam, hogy sok-sok lekvárt szoktatok főzni nyáron, a narancsos-baracklekvárod egyenesen mennyeinek tűnik, már olvasva is!! A két kislányom és én nagyon imádjuk sárgabarack lekvárt, de én nem tudom rávenni magam, hogy készítsek, a bolti meg semmit sem ér... Nálunk sajnos a nagyik kilőve, ilyen ügyben rájuk nem számíthatunk. Azt szeretném tőled finoman megkérdezni, hogy volna-e arra mód, hogy vegyek tőled egy üveg s.baracklekvárt? Nekem mindent megérne egy igazi, finom, házi készítésű lekvár, és minden költséget, csomagolás, posta...stb. szívesen állnék cserébe - előre utalással természetesen. Tudom, talán szokatlan a kérés, nem is csináltam még sose ehhez hasonlót sem, de annyira szemléletesek és szépek a receptjeid, hogy egy próbát megért nekem ez a "zaklatás". :-)) Ha nemmel válaszolsz, megértem, és nem veszem zokon. Köszönettel a lányaim nevében is, Bogi, Emma, Eszter

   Lilian
   Lilian / Lilian Fri, 2011-07-08 20:14

   Kedves Bogi!
   Örülök, hogy tetszenek a receptek, egy hobbi-gourmand számára az ilyen elismerések rengeteget jelentenek.
   Az e-mail címem: lilian_ivanyi@yahoo.ca, így egyszerűbben megbeszélhetjük a kérdésedet.
   Üdv: Lily

   Gargoyle
   P. / Gargoyle Mon, 2010-06-07 14:40

   Hát, kicsit valóban félreérthető, de ha az ember egy picit belegondol: tényleg azt kérdezik tőlem, hogy a konyhában főzök-e, vagy azt, hogy hol van az a a konyha...? :-)))
   Talán majd akadnak, akik beírják. Hiszen olyan érdekes tudni, hogy az ország vagy a világ mely sarkából főzőcskéznek emberek, nem?
   További jó sütésfőzést! :-)
   Eszter

   Lilian
   Lilian / Lilian Mon, 2010-06-07 14:38

   Szia Eszter!

   Köszi. Akartam, írni, hogy azért biztos többen is megjelölik a települést, de egy idő után tényleg csak egyszer találtam városnevet (a konyha evidens, ki akarna a fürdőszobában főzni?). Egyszerűbb lenne, "a város, ahol főzök" kérdés. :)
   Üdv: Lily

   Gargoyle
   P. / Gargoyle Mon, 2010-06-07 12:40

   Szia Lilian!
   Te vagy a reglaptisztázó következö nyertese! :-p
   Ùgy tünik, "a hely, ahol fözök kérdést" az ittlévök 99 %-a nem jól írja be, igazi meglepetés, hogy "a konyhában" szoktak fözni az emberek...
   Neked gartulálok! Ezúton az egekig magasztallak, amiért a földrajzi hely megjelölése is szerepel a leírásodban! :-D
   Sok puszi!
   AzEszter