Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások (6)
11 recept
beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
  választott alapanyag:

   Hozzászólások (6)

   A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

   konczzso
   Zsófi / konczzso Sun, 2011-01-30 22:04

   óóó, köszönjük!

   egyébként lujza egyszerűsége miatt nagyon tetszik a szilvás süti recepted, amint sikerül valahogy szilvához jutnom, kipróbálom :)

   kocsis.lujza
   Lujza / kocsis.lujza Mon, 2011-01-31 00:27

   Igen az most nehézkes :) Ezt a sütit még nyáron csináltam, de mivel nemrégen regisztráltam, gondoltam feltöltöm. Örülök hogy tetszik!

   konczzso
   Zsófi / konczzso Sun, 2011-01-30 15:43

   Szia

   Ne haragudj a zavarásért, én is új szakács vagyok itt az oldalon, és egy olyan kérdésem volna, hogy neked hány nap után töltötték fel az első recepted? Én már 2 napja várok de semmi... Ez mindig ilyen lassan fog menni, vagy csak az első receptnél?

   Gargoyle
   P. / Gargoyle Sun, 2011-01-30 17:02

   Sziasztok!
   A Nosalty-n a várakozási idő általában hosszabb, mint máshol. Rengeteg ember küldd be receptet, ezeket egyenként nézik át az oldal szerkesztői, majd idővel engedélyezik, ha megfelel a feltöltéskor leírt követelményeknek. Ezt nem befolyásolja semmilyen hozzászólásírás, hiszen nem aktív receptre csak a beküldő tud hsz-t írni, mást nem. De attól még nem kerül fel.
   Mivel a beküldött receptek száma naponta sokszorosan magasabb, mint a feldolgozásra kerülő receptek száma, ezért hosszabbodik meg a várakozási idő.
   Türelem. Előbb vagy utóbb, mindenki sorra kerül. :-)
   Eszter

   kocsis.lujza
   Lujza / kocsis.lujza Sun, 2011-01-30 16:33

   Szia!
   Sajnos elképzelésem sincs róla :) én is mindig csak várom hogy feltöltsék a receptjeimet. Én egy pár hete vagyok fent. Eddig 2 receptem került fel 4-ből. De lehet hogy ha hozzászólás érkezik, akkor felkerül? nem tudom...