Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások (2)
37 recept
beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:

      Hozzászólások (2)

      A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

      mumus-ka
      mumuska / mumus-ka Thu, 2012-06-21 08:02

      Kedves Zsuzsa!
      A borkén a tartósító ebben a receptben, így nem is tudom, hogy mivel tudnád helyettesíteni. az uborka színét is ez adja meg. Én inkább másfajta tartósítási módot javaslok, ha nem szereted a borkén ízét.Például a főzött levet, amit forrón kell az uborkára önteni, vagy az igazi dunsztolást. Úgy tudom, abba nem kell borkén! A hideg levekhez csak olyan recepteket ismerek, amihez borkén kell.
      Jó kísérletezést!

      Timi

      visnyoo
      visnyoo Wed, 2012-06-20 12:14

      Szia!

      Nem tudom itt szoktak-e kérdezni Tőled, ha igen, akkor annyit kérdeznék,az uborkával kapcsolatban, hogy én, (egyedül a családban) mindíg érzem a borkén ízét és azt nagyon utálom:-)
      36 éve főzök, tavaly kezdtem el újra savanyúságokat is eltenni, mindenki ájuldozott, mennyire finom, de én nem ettem belőlük a borkén miatt:-( Kihagyható? vagy helyettesíthető mással?
      Köszi a válaszod előre is.
      Üdv. Visnyoo
      (Zsuzsa)