Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások (2)
17 recept
beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:

      Hozzászólások (2)

      A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

      Tmea
      Tmea / Tmea Mon, 2011-05-16 09:19

      Nagyon tetszik az ars poeticád! Nagyon érdekes lenne utánajárni ezeknek a dolgoknak, van is itt az oldalon egy Dacota nevű felhasználó, aki néprajzos, és ezzel a kérdéssel foglalkozik. Érdekes számomra a kérdés, leginkább azért, mert azok az ételek, amelyeket napjainkban magyar konyha címszó alatt emlegetünk többnyire a török hódoltság alatt kerültek át a török konyhából a magyar konyhába, tehát nem az igazi magyar ételek ezek. Valahol egyszer azt olvastam, hogy az eredeti magyar konyha a vad és a szárnyas ételeken, valamint a gabonákon alapult régen, még a honfoglalás idejében. Megnézem a honlapodat! :-))
      Szeretettel
      Tímea