Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Paja szakács

Paja
hozzászólások

adatok:

Profil: Paja
Mióta szakács: 2013. 02. 21.


Blog, weboldal:

kapaul@freemail.hu

mióta főzök:

Igazából nem is emlékszem pontosan rá, de talán olyan 13 éves lehettem az első fakanálforgatáskor. Emlékszem, a szüleim nagyon későig dolgoztak azon a héten. Egész héten keményen túlóráztak, és anyukám gondoskodó, előre megfőzésének tartalékjait a hét vége felére felfaltuk. Tudtam, hogy aznapra csak nekünk, gyerekeknek jut ebédre való, ők meg esznek valami szendvicset napközben, este meg majd anyu hulla fáradtan nekiáll főzni! Így hát, szakácskönyv, internet és egyéb segítség nélkül nekiálltam vacsorát készíteni.... Így kezdődött a konyha és az én kapcsolatom! :)

a hely, ahol főzök:

Általában a konyhában! Bár volt már rá példa, hogy az olívásunkban pörgettük a görög húsvéti bárányt és az egyéb tradicionális grillezett belsőségeket!:)
Leginkább Görögországban, Lefkada szigetén! Néha pedig Győrben vagy Budapesten.

ars poetica a konyhában:

Imádok enni! Jót és sokat! Nem gondolom azt, hogy a "férfiaknak nem feladatuk a főzés"! Azért mert pasi vagyok, nem fogok vajas kenyéren megőszülni! Ahogy egyre idősebb leszek, azt veszem észre, hogy változik az ízlésem is! Már nem ódzkodok a cukkinitől, hanem az egyik kedvencem lett. Megdőlni látszik az is, hogy "én a halat csak megfogni szeretem"! Még a végén azon kapom magamat, hogy tökfőzeléket tolok az arcomba! (SOHA!!!) :)
Édesanyámnak sokat köszönhetek! Mindig főz valamit és a praktikákat önzetlenül osztja meg velem, és én remélem, hasznosan tudom majd továbbosztani nektek! Mivel Görögországban élünk, ezért van egy csomó itteni finomság, amit főzök! Néha belecsempészek egy kis magyar ízlést, és így kreálódnak a Elenohungarikumok, amik rendszerint nem érik meg a másnapot! Mindenféle nyalizást félretéve, ez a legjobb recept oldal, amit valaha is láttam! Örülök, hogy most én is részévé válhatok!
Amit megehetsz ma, ne főzzed holnapra!!! :)

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!