Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pillangó1025 szakács

Pillangó1025
hozzászólások

adatok:

Profil: Pillangó1025
Mióta szakács: 2013. 12. 20.


mióta főzök:

Körülbelül 2009 óta főzök aktívan. Előtte is tudtam már, hála a csodálatos Édesanyámnak, no de akkor még ő tálalta az ebédet. Ma már önálló háztartást vezetek, és imádok főzni. Bár bevallom  nem rajongok az olyan receptekért, ami összetevőiben meghaladják a spájzom készletét. Általában megvannak azok a dolgok, amik nélkülözhetetlenek.

a hely, ahol főzök:

Otthonomban főzök, vőlegényem legnagyobb örömére. Nagyon szereti az általam készített ételeket, és ez fordítva is igaz, hiszen ő meg szakács (mármint a végzettsége. nem ebben dolgozik). Képzelhetitek, milyen stresszben voltam, mikor először készítettem neki valamit. Minden falatnál szemem sarkából lestem őt, hogy hogy ízlik neki. Aztán mikor kért repetát, akkor leesett a kő a szívemről. Szerencsére nálunk a kutyáknak ritkán jut maradék. Rendszerint mindent elpusztítunk.

ars poetica a konyhában:

Először a rendrakás és mosogatás! Csak rendben lehet főzni. Nos... én utána kicsit lusti tudok lenni, mert van, hogy hagyok néhány mosatlan tányért, vagy nem viszem vissza azonnal a zsemlemorzsát a helyére, de alapvetően renddel kezdem a főzést.

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!