Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

pirosnyuszi szakács

pirosnyuszi
hozzászólások

adatok:

Profil: pirosnyuszika
Mióta szakács: 2015. 05. 11.
Budapest

mióta főzök:

2014 nyarán kezdtem szórakozásból összedobni abból valami finomat, ami éppen otthon volt. Előtte sokáig azt hitte a családom hogy borzalmas szakács leszek, annyi katyvaszt csináltam, aztán egyszer csak kezdtem ráérezni, hogy mit hogyan kell.

a hely, ahol főzök:

Egy kevésbé jól felszerelt konyhában főzőcskézek Budapesten, ahol a dolgok kétharmada borzasztóan régi. Mivel pár egyetemistával élek együtt, ezért mindig halmokban áll a mosatlan, és indokolatlan dolgokkal van tele a hűtő. 

ars poetica a konyhában:

Egyetemistaként is szuper dolgokat lehet főzni, nem muszáj smack levesen leélni az életünket, mert nincs pénzünk. Ha főzünk az adagok néha 300-500 forint között kijönnek, és bárhogy hasonlítom össze bármivel, ennyiért egyik kifőzdében sem lehet kapni egy adag ebédrevalót.
 

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!