Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

sebiedit szakács

sebiedit
hozzászólások

adatok:

Profil: Sebestyénné Kohanecz Edit
Mióta szakács: 2015. 12. 05.
Zala megye / Zalaegerszeg

Blog, weboldal:

sebestyen.edit@t-online.hu

mióta főzök:

Közel húsz éve főzök a családomnak, de az utóbbi tíz évben érdekel igazán a konyhaművészet.
 

a hely, ahol főzök:

Általában az otthonomban főzök, de a nyári-tavaszi szezonban isteni ételeket készítek bográcsban a város közelében lévő területünkön.
     
 

ars poetica a konyhában:

Kiváló szakácskönyvvel a birtokomban, eredeti receptekből megtanultam a Göcseji parasztételek elkészítését. Zalaiként számomra fontos a múlt tradícióinak felelevenítése, mert az ételek egészségesek, isteni finomak, és takarékosak.
Jó háziasszonynak tartanak az ismerőseim. Figyelek az egyéni ízlésekre, az ételt kiváló, friss alapanyagokból igényesen készítem el. A fantáziám, és a kreativitásom kiaknázhatatlanságát az ételeken keresztül is bemutatom. Semmit nem dobok ki, bármiből képes vagyok finomat készíteni. Remek praktikáim vannak, spórolok, és tudatosan vásárolok.
 Nekem fontos a vidék mára elfeledett tradicionális ételeinek népszerűsítése! 
Az ételek többsége mára méltatlanul feledésbe merült, csak a nagyon idős asszonyok ismerik őket. 
A tradicionális ételeket „újrafűszerezem” a mai kor gazdag kínálatából. A megalkotott új ízvilággal nyújtok gasztronómiai élvezetet a családomnak. A nemzetközi konyha híres ételeivel is szívesen kedveskedem. 

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!