Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások (14)
104 recept
beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:

      Hozzászólások (14)

      A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

      zsuzsamama56
      Zsuzsamama56 / zsuzsamama56 Sun, 2013-08-18 14:46

      Szia Szofika!A Facéről ismerlek ,és nagy tisztelőd vagyok.Egy kis erősítést kérek tőled,mert oly kevés ismerősöm van,ha támogatnád a versenyben lévő szedres muffinomat,nagyon örülnék neki.Rám is számíthatsz bármikor,bár te sokkal aktívabb vagy mint én.Üdvözlettel Zsuzsa56.

      marti48
      Marti48 / marti48 Mon, 2013-07-15 21:24

      Kedves Szofika!

      Blogod ugyanolyan megnyerö, mint az oldalad. A cukraszkodas nem erös oldalam, ezert annal jobban gilt öszinte elismeresem!

      Marti48

      Punkyka
      Punkyka Mon, 2012-11-05 19:06

      Meglepödve láttam hogy akinek a receptjeit nagy érdeklödéssel olvasgatom, azt a lányt láttam pár éve Veszprém utcáin egy kis színpadon bosziskodni :) kellemes emlékek jutottak eszembe :) és gratula a bloghoz, az is klassz, sok sikert, engem megnyertél :)

      enimöl
      enimöl / enimöl Thu, 2012-02-02 01:54

      Szia! Hát újra én...és azért itt, mert ezt a rendszert jobban ismerem :) Elhatároztam magam, hogy belevetem magam a macaroon rejtelmeibe..De mivel nincs digitális konyhai mérlegem, annyi kérdésem lenne, hogy az 57 gr tojásfehérje, az kb. hány tojás? 1 L-es, vagy két M-es? és ezt felvert állapotában, vagy még folyékony állapotában kellene mérni?
      Köszönöm!
      Továbbra is rajongód: enimöl

      giuditta25
      Szofika / giuditta25 Thu, 2012-02-02 15:29

      Szia!
      Szerintem 2 M-es tojás fehérje elegendő, de van, hogy egy fehérje 26 gr, máskor meg 30 gr. Mindenképpen folyékony állapotban kell mérni és ha több, akkor egy kicsit leönteni belőle,mielőtt elkezded habbá verni. De azért jó ha van egy digitális mérleg macaroonkészítéshez, mert nagyon fontos, hogy minden hozzávaló grammra pontosan legyen lemérve!!Sok sikert és majd várom a beszámolót, hogy hogy sikerült:))
      Szeretettel:
      Szofika:)

      enimöl
      enimöl / enimöl Thu, 2012-02-09 16:10

      Szia!
      Ma jött el a nagy nap! Elkészítettem az első macaroonomat. Az első tepsit katasztrófa sújtotta területnek nevezném el. Szétrepedt, nem sült meg, odaégett és ezt mind egy tepsiben! :D A második egy fokkal jobbra sikeredett bár ezekre sem vagyok büszke. A harmadik tepsiben hittem, és tudtam, hogy ők lesznek az igazik, ők azok, akik a küldetésre születtek. És láss csodát (nem tökéletesek, de igazán pofásak. szerintem :)).
      http://www.facebook.com/photo.php?fbid=385653648116117&l=89f8ae6f38

      giuditta25
      Szofika / giuditta25 Thu, 2012-02-09 22:27

      Hűűűű, ezek nagyon jól néznek ki, ügyes vagy, hogy elsőre ilyen szépen sikerült. És láttam ám még Nálad sok ismerős receptet :)))))És mostmár látom, kit rejt az Enimöl név :))))
      Szeretettel:
      Szofika :)

      enimöl
      enimöl / enimöl Mon, 2012-01-16 21:14

      Szia!
      Imádom a blogodat! Nagyon ügyes vagy és kreatív! Sokszor visszalátogatok hozzád, és megnézem az újdonságokat. Személy szerint a black bottom cupcakenél szerettem bele a blogodba, és azóta többször megsütöttem...naaagy siker :) A mai látogatásom során pedig úgy döntöttem, hogy a Szofilli Fusilli (nagyon sajnálom, hogy lenyúlták :S)lesz a holnapi "áldozat". Igazából csak megköszönni szerettem volna a jó kis recepteket :)

      szép napot! :)

      giuditta25
      Szofika / giuditta25 Mon, 2012-01-16 21:21

      Kedves Enimöl!
      Nem is hiszed, mennyire jólesik az ilyesmi, ezért (sem) hagyom abba a blogot!!!nagyon örülök, hogy állandó látogatóm vagy és remélem még sok-sok kellemes percet töltesz majd el az oldalamon!!
      Köszönöm!!
      Szeretettel:
      Szofika

      giuditta25
      Szofika / giuditta25 Sun, 2011-08-07 00:27

      Volfi, már gondoltam rá, de nem volt bátorságom kipróbálni:)Biztos szép lila színe lenne, de vajon mennyire lenne céklaízű a süti?Mostmár tuti kipróbálom:)
      Üdv:Szoff

      volfi
      volfi / volfi Sat, 2011-08-06 20:11

      Céklalevet próbáltál már színezőanyagnak használni? Nem tudom, az ízhatásba beleillik-e de talán egy db sütin ki lehet próbálni :)

      giuditta25
      Szofika / giuditta25 Thu, 2011-03-17 01:52

      Nagyon köszönöm, sok sikert a tortához, biztos nagy sikert aratsz vele Te is, a marcipán mindig nyerő:)Üdv: Szofika

      banfizs
      MotlaLePula / banfizs Wed, 2011-03-16 23:42

      Nagyon aranyosak és szépek a receptjeid! :-) A nővérednek készített marcipános tortát holnap ki is próbálom. Szintén (egy "angliás") szülinapra lesz, mint nálatok. Remélem legalább akkora sikert fog aratni honfitársaimnál, mint a nővérednél! :-) Köszönöm előre is a receptet!